5 ruhadarab, ami a kisfiad kedvence lesz

2018. augusztus 28.
Már csak pár nap, és újra elkezdődik a suli – ezzel együtt az őszi rohanás és a zsúfolt hétköznapok is a nyakunkon vannak. Épp ezért, ahogy csak lehet, érdemes már előre felkészülni, például beszerezni a kicsik számára az iskolai felszerelést és az új szezonhoz szükséges ruhadarabokat. Az F&F segítségével most bemutatjuk azt is, hogy melyek azok a darabok, amelyek nem hiányozhatnak majd a kisfiúk ruhatárából!

Egy korábbi cikkünkből már megtudhattad, hogy melyek azok az alapdarabok, amelyeket a kislányok imádni fognak idén ősszel, de most megmutatjuk, hogy mik lesznek a kisfiúk kedvencei!

Az új tanév izgalmakkal és kalandokkal teli időszak lesz, a hűvös őszi évszakra készülve pedig érdemes felújítani a gyerekek ruhatárát, a kinőtt vagy a sok játékban megfáradt darabokat új kedvencekkel helyettesíteni.

A színes pufidzsekik és a meleg szabadidőnadrágok tökéletesek lehetnek majd a szeles őszi napokra, a szabadidőruhák, meleg nadrágok és vagány kapucnis felsők pedig a kirándulásokra, vagy a szabadtéri játékokhoz. A menő minták között félelmetes dinoszauruszokat és veszedelmes kamuflázs printeket találunk, de a fiúk kedvenc autója, Villám McQueen sem hiányozhat a pólókról!

A márka kollekciójában az évnyitóra is találhatunk fekete-fehér, ünneplős darabokat, a szabadidőruha ajánlatok között pedig kedvező áron válogathatunk minőségi és vidám ruhák között.

A legjobb hír azonban, hogy ha már úgyis bevásárlást tartunk a gyerekeknek, akkor benézhetünk a női sorok közé, és beújíthatunk magunknak is egy-két csodaszép darabot az őszre!

Még több inspiráció: f-f-.com

EZEK A RUHÁK LESZNEK A KISFIÚK KEDVENCEI AZ ŐSSZEL

 

6 fotó megtekintése

Promóció