Ampullába zárt szépség

2018. szeptember 17.
A BABOR ampullák szinonimái a női szépség új, magabiztos mivoltának. A BABOR abból a célból fejlesztette ki a koncentrátumokat, hogy tökéletesítsék arcbőrödet, annak egyedi igényeit szem előtt tartva, és precíz, hosszan tartó eredményt nyújtsanak, mely azonnal látható és érezhető.

Mi teszi forradalmivá ezeket a szépségampullákat és mitől vesz olyan izgalmas irányt a szépségápolás az ampullák megjelenésével? A BABOR volt az első kozmetikai vállalat, amely ampullákat fejlesztett ki, mint a speciális koncentrátumok vonzó és praktikus csomagolási formáját. Az ampullák ötvözik a hagyományt a modernitással, így kiemelkednek a kozmetikumok közül. A nagy dózisú aktív összetevőket az utolsó milliliterig precízen válogatják ki a BABOR szakemberei, majd ezt követően steril üvegcsékbe töltik a koncentrátumokat. A koncentrált aktív hatóanyagok révén sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek, és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe.

Az Ampoule Concentrates termékcsalád 14 féle egyedülálló, magas koncentrációjú ampullát tartalmaz, négy termékvonalba rendezve, melyek mindegyike az egyedi igényeket szem előtt tartva tökéletesíti arcbőröd szépségét. A LIFT&FIRM ampullák simává és feszessé varázsolják a bőrt; a HYDRATION ampullák a száraz, dehidratált bőr megmentői; a REPAIR ampullák regenerálják és életre keltik az arcbőrt, míg az S.O.S ampullák azonnali megoldást kínálnak a speciális bőrproblémákra.

4 fotó megtekintése

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Promóció