2018. október 08. | marieclaire.hu

A legfrissebb trendek a Hungexpón – Beauty & Style Kiállítás

Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvényén az ágazat három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) ad egymásnak találkozót és felvonultatja újdonságait, innovációit a szakembereknek és a nagyközönségnek október utolsó hétvégéjén.

A háromnapos színes programsorozat az ágazat mindhárom kiemelt területe és a nagyközönség számára egyaránt kínál szórakoztató elfoglaltságot.

Miért érdemes eljönni a kiállításra?

A legfontosabb kulcsszavak az inspiráció és az információgyűjtés. Mivel óriási kiállítói térre és számos neves kiállítóra számíthatunk a legjobb termékeikkel, a rendezvény a legalkalmasabb platform arra, hogy „testközelből” is megismerhessük a szépségipar gyakran igen költséges és egymással is versengő szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit, valamint egy helyen és időben kapjunk ezekről széleskörű felvilágosítást.

Annoni Zita, a kiállítás nagykövete a rendezvényről: „Örömmel fogadtam a felkérést a BEAUTY & Style Kiállítás nagyköveti posztjára. Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve, professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek. Találkozzunk a BEAUTY & Style-on és találd meg szakemberek segítségével a számodra legjobb termékeket!”

 

Az eseményen látványos szakmai show-k és előadások keretében megismerkedhetünk a legújabb kozmetikai, frizura- és körömdíszítő trendekkel tapasztalt szakemberek útmutatása mellett, akikhez bátran fordulhatunk tanácsokért, legyen szó a bőrünkről, a frizuránkról vagy akár a számunkra legelőnyösebb sminktechnikákról. A programokról bővebben itt.

Drukkoljunk együtt a legkiválóbb szakmai versenyzőkért!

Október 28-án, a kiállítás keretében kerül megrendezésre a 60. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság, valamint lesz Országos Masszázsverseny kozmetikusoknak, körmös megmérettetések több kategóriában és lábápoló verseny. Érdemes lesz indulni a díjakért, például a műkörömépítő verseny profi, összetett kategória győztesének és modelljének a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja kijutását a 2019-es londoni Nailympiára!
A versenyek szervezésében a Hungexpo szorosan együttműködik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával, garantálva a megmérettetések magas színvonalát. A versenyekről bővebben itt.

A szépségipari szakemberek regisztráció ellenében költségmentesen látogathatják a kiállítást.

Regisztráció itt!

Nagyközönségi látogatóink ajándékra is számíthatnak!

Az első 1000, online regisztrált jegyvásárlónk három lapszámra szóló Marie Claire előfizetést kap ajándékba, sőt ezen a hétvégén térítésmentesen lehet parkolni a Hungexpo területén!

Találkozzunk a kiállításon!

Bővebb információk ide kattintva érhetők el.

Időpont:2018. október 26-28.

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Fogmosás kettő helyett? fogmosás

Fogmosás kettő helyett?

Így fogyhatunk éhezés nélkül, méghozzá finomságokkal cleaneating

Így fogyhatunk éhezés nélkül, méghozzá finomságokkal

Szabadulj meg a felszaladt kilóktól idén télen! diéta

Szabadulj meg a felszaladt kilóktól idén télen!