A legfrissebb trendek a Hungexpón – Beauty & Style Kiállítás

2018. október 08.
Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvényén az ágazat három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) ad egymásnak találkozót és felvonultatja újdonságait, innovációit a szakembereknek és a nagyközönségnek október utolsó hétvégéjén.

A háromnapos színes programsorozat az ágazat mindhárom kiemelt területe és a nagyközönség számára egyaránt kínál szórakoztató elfoglaltságot.

Miért érdemes eljönni a kiállításra?

A legfontosabb kulcsszavak az inspiráció és az információgyűjtés. Mivel óriási kiállítói térre és számos neves kiállítóra számíthatunk a legjobb termékeikkel, a rendezvény a legalkalmasabb platform arra, hogy „testközelből” is megismerhessük a szépségipar gyakran igen költséges és egymással is versengő szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit, valamint egy helyen és időben kapjunk ezekről széleskörű felvilágosítást.

Annoni Zita, a kiállítás nagykövete a rendezvényről: „Örömmel fogadtam a felkérést a BEAUTY & Style Kiállítás nagyköveti posztjára. Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve, professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek. Találkozzunk a BEAUTY & Style-on és találd meg szakemberek segítségével a számodra legjobb termékeket!”

 

Az eseményen látványos szakmai show-k és előadások keretében megismerkedhetünk a legújabb kozmetikai, frizura- és körömdíszítő trendekkel tapasztalt szakemberek útmutatása mellett, akikhez bátran fordulhatunk tanácsokért, legyen szó a bőrünkről, a frizuránkról vagy akár a számunkra legelőnyösebb sminktechnikákról. A programokról bővebben itt.

Drukkoljunk együtt a legkiválóbb szakmai versenyzőkért!

Október 28-án, a kiállítás keretében kerül megrendezésre a 60. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság, valamint lesz Országos Masszázsverseny kozmetikusoknak, körmös megmérettetések több kategóriában és lábápoló verseny. Érdemes lesz indulni a díjakért, például a műkörömépítő verseny profi, összetett kategória győztesének és modelljének a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja kijutását a 2019-es londoni Nailympiára!
A versenyek szervezésében a Hungexpo szorosan együttműködik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával, garantálva a megmérettetések magas színvonalát. A versenyekről bővebben itt.

A szépségipari szakemberek regisztráció ellenében költségmentesen látogathatják a kiállítást.

Regisztráció itt!

Nagyközönségi látogatóink ajándékra is számíthatnak!

Az első 1000, online regisztrált jegyvásárlónk három lapszámra szóló Marie Claire előfizetést kap ajándékba, sőt ezen a hétvégén térítésmentesen lehet parkolni a Hungexpo területén!

Találkozzunk a kiállításon!

Bővebb információk ide kattintva érhetők el.

Időpont:2018. október 26-28.

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont

Promóció