Ezen múlhat, hogy csúcsformában érezd magad

2018. december 03.
Gondoltad volna, hogy a gyengébb sportteljesítmény hátterében az emésztés problémája állhat? Számolj le a puffadás vagy hasmenés okozta kellemetlen tünetekkel, és hozd ki magadból úgy a legtöbbet, hogy közben jól is érezd magad. Most megmutatjuk, hogyan!

A napjainkban népbetegségnek számító emésztési panaszok rengeteg aktívan sportoló nőt érintenek. Azt már tudjuk, hogy nem mindegy, miből, mikor és mennyi tápanyagot viszünk be a szervezetünkbe. Arra viszont már kevésbé figyelünk oda, hogy ezek megfelelő módon szívódjanak fel, és alakuljanak energiává. Pedig ebben rejlik a pihentető alvás és javuló teljesítmény titka!


Emésztésünk egyensúlya a belek mikrobiológiai ökoszisztémájának (mikrobiom) köszönhető. Ha ez ép és egészséges, az a sportteljesítményre és a koncentrációra is kedvező hatást gyakorol. Ha viszont sérül, felborul az egyensúly. Nos, ilyenkor kell közbelépnünk! A regenerálódásról erjesztő hatású ételekkel vagy étrend-kiegészítőkkel gondoskodhatunk. Ilyen a több atléta, hobbi- és versenysportoló által ajánlott magyar termék, a Herbaferm is. A természetes életközösségeket és gyógynövény-kivonatokat tartalmazó cseppek egyedisége abban rejlik, hogy visszapótolják azokat az anyagokat, amelyeket ételeink, vizeink az iparosodás előtt tartalmaztak.

Ha aktívan sportolsz, érdemes már a felkészülési időszakban elkezdeni a bélflóra regenerációját, így emésztésed is kiváló kondícióban lesz, mire csúcsformában kell lenned. Hozd ki magadból a maximumot és érezd magad újra kiegyensúlyozottnak, a Herbafermmel!

Promóció