Két orvosesztétikai beavatkozás együtt

2018. december 03.
5 érv, hogy miért kombináld az ULTHERAPY-t és az INFINIT, a két legtrendibb orvosesztétikai beavatkozást.

ULTHERAPY kezelés közben. Az élő képalkotó diagnosztikának köszönhetően a készülék a bőr megfelelő mélységeibe juttatja a mikrofókuszált ultrahangnyalábokat.

1. Jár neked is a kényeztetés a karácsonyi hajtásban! Megérdemelsz egy prémium szépészeti beavatkozást, most a két legtrendibb eljárást akár egy áráért az ünnepi időszakban!

2. Az ULTHERAPY-INFINI kombinált kezelés tökéletesen felveszi a kesztyűt az öregedés minden problémája ellen! Beleértve a megereszkedést, a ráncokat, a lecsúszó szemhéjat, a kontúrját vesztett állvonalat és a leginkább zavaró bőrproblémákat!

3. A kiemelkedő hatékonyság és az évekig tartó természetes hatás következtében boldogan nézhetsz tükörbe minden reggel! Az ULTHERAPY-INFINI kezelés után évekkel fiatalabb önmagad köszön vissza rád!

4. Az amerikaiak kedvenc ultrahangos eljárása egy igazán biztonságos beavatkozás. A mikrotűs, rádiófrekvenciás INFINI kezeléssel kombinálva lehetővé teszi a tökéletesen személyre szabott, igényeidre fókuszáló kezelést!

5. Az ULTHERAPY az a speciális eljárás, mely a bőröd mélyebb rétegeibe hatolva eléri az új kollagénállomány felépítését. A bőr megemelkedik, feszesebbé és tömörebbé válik.

ULTHERAPY kezelés közben. Az élő képalkotó diagnosztikának köszönhetően a készülék a bőr megfelelő mélységeibe juttatja a mikrofókuszált ultrahangnyalábokat.

A Nu Medical Orvosesztétikai Központban a tulajdonosok, Bánáti-Kupi Szimonetta, Dr. Kékesi-Argyelán Krisztina és Dr. Sasvári Tímea évek óta foglalkoznak a fiatalítás professzionális megoldásaival, felkutatva a legtrendibb, a leghatékonyabb, ugyanakkor legtermészetesebb eljárásokat, hogy alternatívát nyújtsanak azok számára is; akik nemet mondanak a plasztikai beavatkozásokra. “Minden kezelést magunkon is tesztelünk, hiszen csak akkor lehet hiteles tájékoztatást adni a személyes konzultációk alkalmával, ha pontosan tudjuk, tapasztaljuk; hogy milyen eredményre lehet számítani, mi történik a kezelés alatt és közvetlenül az eljárást követően” – mondja Dr. Sasvári Tímea. Az ULTHERAPY-INFINI kombinált kezelés képes az öregedés minden problémájára megoldást nyújtani, ugyanakkor hatékony az aknék, hegek kezelésében is. Mivel semmilyen mesterséges anyag nem jut a bőrbe, ez a beavatkozás a természetesség híveinek a tökéletes választás lehet! “Az ünnepi hajtásban nem árt, ha magunkra is figyelmet fordítunk! Legyünk kisimultak, természetesen sugárzóak és fiatalosak karácsonykor, szilveszterkor és az újévben! Ünnepi akciónkban most különleges kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni vendégeinknek és a két prémium orvosesztétikai eljárásunkat egy áráért kínáljuk pácienseinknek!” – árulja el Bánáti-Kupi Szimonetta. “Békés, boldog ünnepeket kívánunk és várjuk kedves vendégeinket különleges ajánlatainkkal és meglepetéseinkkel a 2019-es évben is“ – zárja a beszélgetést Dr. Kékesi-Argyelán Krisztina.

A Nu Medical Orvosesztétikai Központ tulajdonosai kellemes ünnepeket kívánnak! Dr. Sasvári Tímea, Dr. Kékesi-Argyelán Krisztina, Bánáti-Kupi Szimonetta (balról jobbra)

www.numedical.hu

Promóció