Mit is kellene tudnia egy csajos autónak?

2018. december 04.
Mindent, amit egy pasis autónak, csak még legyen gyönyörű a színe, csábító a formája, és olyan praktikus dolgokat is tudjon, amit mi, nők nagyon is értékelünk.

Reggel. Megint elaludtam. Tudom, szörnyű, de nem hallottam a telefont reggel. Igaz, hosszú este volt, de ez nem mentség. Persze arra sem volt időm, hogy a reggeli kávémat elfogyasszam. Sebaj, már beszereztem egy elviteles bögrét, ha megint  rohanós napom lenne.

Őrület, hogy a garázsunkból alig lehet kiaraszolni. Képtelenség belátni a szögeket, ami nem igazán segít a rohanásban, szerencsére nem koccantam neki a szomszédnak, viszont cserébe bájosan mosolyogtam.

Amint kifordultam a főútra, rájöttem, hogy két hibát is elkövettem. Megint otthon maradt a napszemüvegem, így csak hunyorogva tudok vezetni, és nem figyeltem a kis ismerős kátyúra, így megint rám loccsant a kávém. Hiába határozom el minden újabb napon, hogy holnap majd nem így lesz, ritkán sikerül betartani a fogadalmamat.

Hunyorogva persze alig látok. Én, aki télen-nyáron napszemüveget hordok, hogy felejthettem otthon? Többször is eszembe jutott, hogy lehetne egy tartalék az autómban, de hát azt se tudom, hová tegyem.

Szerencsére a munkahelyemen nem volt gond, volt pozitívuma is napnak!

Hazafelé persze rájöttem, hogy megint sokat fogyasztott az autóm, mert ez a városi forgalom, a lámpás várakozások teljesen kikészítik. Valójában engem is.

Hát még a büntetés, amit néhány nap múlva kaptam. Gyorshajtás. Én nem is vezetek gyorsan! Gondolom, a szemembe sütött a nap és nem láttam a táblákat, sajnos ez csak nekem mentség, mást nem érdekel.

És akkor berobbant „ő” az életembe.

Reggel. Megint elaludtam. Tudom, szörnyű, de nem hallottam a telefont reggel. Igaz, hosszú este volt, de ez nem mentség. Persze arra sem volt időm, hogy a reggeli kávémat elfogyasszam. Sebaj, már beszereztem egy elviteles bögrét, ha megint  rohanós napom lenne.

Őrület, hogy a garázsunkból alig lehet kiaraszolni, de nem nekem. Én lazán kifordulok, mert az én Mazda CX-3-amban 360 fokos kamera van. Mindent látok. Nemcsak a ki-, de a beparkolás is gyerekjáték vele. Amióta az új csajos autómmal járok, a szomszéd minden reggel csábosan rám mosolyog. Hát már ezért is megérte.

Amint kifordultam a főútra, rájöttem, hogy két újabb előnye is van az én kis Mazdámnak. Megint otthon maradt a napszemüvegem, így csak hunyorogva tudnék vezetni, de ebben az autóban végre van napszemüvegtartó, és benne a tartalék napszemcsim, hát nem csodás?

A kis ismerős kátyúra pedig már nem kell figyelnem, ebben az autóban zötykölődés mentesen lehet kávézni!

Csodás munkanap után, hazafelé még az sem bosszant, ha dugóban kell állni vele. Ha akarom, az adaptív sebességtartó automatika gyorsul vagy fékez helyettem, csak kormányoznom kell. Az i-Stop rendszer leállítja a motort, ha a dugóban állok, és egy szempillantás alatt újraindul, ha végre gázt adhatok. A Skyactiv motor alacsony károsanyag-kibocsátású, így még a környezetem is védem.

Na jó, a kedvencem is elárulom. Sebességkorlátozó tábla felismerő technológia is van az én Mazda CX-3-ban. Nemcsak abban segít, hogy ne lépjem túl a sebességet, hanem biztonságosabb vezetési élményt is nyújt. Na meggyőztelek, vagy tovább olvasol? Kíváncsi vagy, hogy néz ki belül?

Promóció