Sportolj télen is!

2018. december 05.
Ne hagyd, hogy a hideg napok visszatartsanak a kinti sportolástól. Keress meleg és funkcionális öltözéket és irány a levegő!

Futni mindig lehet!

A futás szerelmeseit bizony nem töri le a hideg idő. Ők bármikor lefutják a saját köreiket, és csak mosolyognak azokon, akik a fagyos időre hivatkoznak. Végül is igazuk van. Ma már annyira profi futó cuccokhoz lehet hozzájutni nálunk is, hogy az év bármelyik szakában gond nélkül húzhatunk nyúlcipőt.

Bringa hősök!

A bringások is a futók táborához hasonlítanak, őket sem riasztja el a zord idő. Tökéletes védőruhában tekernek, és se szél, sem eső nem töri le a lelkesedésüket. Ezzel sokat tesznek az egészségükért, és nem utolsó sorban a környezetünkre is vigyáznak. Bármikor csatlakozhatunk a csapatukhoz.

Korcsolyázni igazi élvezet!

Aki tud korizni, biztosan azt mondja majd, hogy télen ez a tuti sport. Korizáshoz ugyanis nem kell nagy erőfeszítés. Legalábbis nem érezzük, hogy hány izmunk moccan, és hogy mennyi kalóriát égettünk, mert csak úgy élvezzük. Otthon persze kiderül, mert az elején biztosan számíthatunk egy kis izomlázra. De hát ezért sportol az ember, vagy nem?

Gyere ki a hóra!

Síelés vagy snowboardozás, csak ennyi a kérdés. A havas tájak szerelmesei pénzt és időt sem sajnálva vágnak neki a hegyeknek. Talán ez az a sport, amit az emberek vagy elsőre megszeretnek, és mindig is imádni fogják, vagy elsőre megutálják, és a hegyeket még nyáron is elkerülik.
Legyőzni a lejtőket, nincs is annál csodálatosabb dolog. Siklani a hófehér hóban, sokan erre vágynak egész évben.

Vannak azonban, akik nagyon szívesen csúszkálnának a hóban, vagy futnának egy hideg reggelen, esetleg délután bringáznának az erdőben, vagy éppen egy korcsolyapályán szeretnének randizni, mégsem teszik meg. Nem azért mert nincs kedvük a sporthoz, és nem is azért, mert fáznak.

A hideg levegő riasztja el őket, mert érzékeny a foguk.

Sokan élnek fogérzékenységgel. Ők azok, akik futásnál sállal takarják a szájukat, mert még a hideg levegő is fáj, akik a bringán nem merik meghúzni a kulacsot, hátha jéghideg benne a víz, a kori pályán nem isznak forró teát és a sípályán sem csábulnak el a forralt bor illatát megérezve. Mert ezek azok a pillanatok, amikor belenyilall és ők pokoli fájdalmat élnek át.

A fogérzékenység oka, hogy a dentin felszínre került. Ez a fogzománc alatti puhább anyag. Számtalan apró lyukacska található benne, amelyek közvetlenül a fog közepében levő ideghez vezetnek – ez az oka annak, hogy a forró és hideg is fájdalmat okoz.

Az ÚJ Sensodyne Extra Whitening fogkrém, a megoldás!

– Eltünteti az elszíneződéseket és fehéríti a fogfelszínt
– Napi kétszeri használat mellett hosszan tartó védelmet biztosít a fogérzékenységgel szemben
– Napi kétszeri használat mellett egy hagyományos fogkrém minden előnyével rendelkezik

Az ÚJ Sensodyne Extra Whitening fogkrémmel bátran sportolhatunk, akár extrém körülmények között is, hiszen segít enyhíteni a hirtelen jelentkező fogérzékenység okozta fájdalmat és hozzá még ragyogó fehér fogakat is biztosít!

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest, Pf., 586. Tel.: +36 1 225 5800 Sensodyne.hu A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.
CHHU/CHSENO/0093/18b
Elkészítés dátuma: 2018.11.28.

Promóció