Mazda CX-3, a női álomautó

2018. december 06.
Nekünk nőknek, rengeteget számít a külcsín, talán többet, mint a belbecs. Természetesen nem a pasikra gondolok, hanem az autókra. Hogy hány lóerős, hány hengeres, milyen motor van benne, a legtöbbünket kevésbé érdekel. Ahhoz kérünk egy kis férfisegítséget, hogy ne válasszunk gyenge autót, de igazán az számít, hogy hogy néz ki.

A Mazda CX-3 pedig gyönyörű. Elegáns és mégis sportos; erős, és valahogy mégis kecses; káprázatosak a színei és elragadóan vonzó. Valahogy alig várod, hogy kipróbáld.

Én igazán csajos vagyok, szóval nálam tuti nyerő a piros autó. Na de ez az autó nemcsak sima piros, hanem különleges piros. A neve Soul Red Crystal. Bármelyik nőknek eláll a lélegzete, ha meglátja ezt a színt. Életteli, mély és ragyogó. A belső pedig sötétvörös nappabőr, fehér bőr, fekete bőr vagy éppen szövet. Akár az őszi divattrendet is követheted, mint az öltözködésedben.

Szeretem a harmóniát, így a vagány, piros légbefúvókkal nálam viszi a pálmát a belső is. De harmóniára szükség van a zenében is. Szerencsére a Bose térhatású hangrendszer segítségével az akusztikus élményünk is maximális. Az enyém biztosan!

Szó szerint élménykoncert van az autóban, és alkalmanként én is beszállok az éneklésbe. Legközelebb lehúzom az ablakokat és hagyom, hogy az utca is velem énekeljen!

De mi az még, amitől annyira nőies?

Persze hogy a tükörvilágítás. Egy igazi nőnek mindig szüksége van arra, hogy néhány perc alatt igazítson a sminkjén vagy bepúderezze az orrát, még akkor is, ha nem a női mosdóban van. Mi imádunk az autóban sminkelni, persze nem vezetés közben, csak a parkolóban, de ott tényleg nagy szükségünk van a világításra.

És még valami.

Nem kell limitálni a boltok számát, sem a csomagok méretét. Ebbe a Mazdába minden belefér. Nekem ő az igazi shoppingolós társam. Szó nélkül elkísér, és cipeli helyettem a csomagjaimat.

Felsorolni sem könnyű, mennyi mindennel kényeztet bennünket ez az autó, de néhány dologról már bővebben is írtam. Itt elolvashatod, és beleszerethetsz a Mazda CX-3-ba!

Én már fülig belezúgtam!

Promóció