Diéta karácsonykor? Lehetséges!

2018. december 12.
A külföldi oldalakon szinte minden híresség a ketogén étrendről áradozik, de Magyarországon talán még kevesen hallottak róla. Az Eat Clean Diet– Tiszta Diéta programja egy ketogén típusú diéta, amivel éhezés nélkül, finom ételek fogyasztása mellett olvadhatnak le rólunk a felesleges kilók. Az a jó hír, hogy ez a fogyókúra akár karácsonykor is menni fog!

Az ünnepekkor sokkal inkább jellemző, hogy elengedjük magunkat és olyan ételeket eszünk, ami nem feltétlenül diétás. Ez akkor okoz leginkább problémát, ha éppen egy fogyókúra kellős közepén vagyunk. Egy kis odafigyeléssel van megoldásunk arra, hogy ne szegd meg a fogyókúrád összes szabályát.

A legfontosabb a mértéktartás. Ha már azt be tudjuk tartani, hogy ne együnk kétszer annyit, mint az előző napokban, akkor jó úton járunk.  Természetesen ez nem azt jelenti, hogy karácsonykor fogyni fogunk, de legalább a hízástól megóvhatjuk magunkat.

A másik jó megoldás, ha a fogyókúra alapszabályait igyekszünk betartani.

Az Eat Clean Diet programban a ketogén alapú diétát magas fehérje tartalmú pudingok, levesek, omlettek, csokik, kekszek, nápolyik, palacsinták, müzlik, rizottó, lekvárok, szószok széles választéka teszi élvezhetővé. A termékcsomagok a diétázó ízlésének megfelelően a konzultáción kerülnek összeállításra. Emellett megemelt mennyiségű vizet és zöldséget fogyaszthatsz a diétád alatt. Ezeket a szabályokat az ünnepek alatt is könnyedén be tudod tartani!

És van még egy jó hírünk! Ha már a fogyókúrád végén jársz vagy akár már le is fogytál, de tartanád a súlyod, akkor számtalan kiegészítő fehérjetermék közül választhatsz webshopunkból! Az Eat Clean Diet chipsek, tészták, kenyerek segítenek, hogy formában tartsd magad!

Karácsonyra pedig extra meglepetéssel készültünk! Idén az ünnepi asztalra Eat Clean Diet bejglit is rendelhetsz és élvezheted az édességet úgy, hogy nem kell aggódnod a következmények miatt!

Promóció