Fogyókúrázz okosan!

2018. december 01.
Napi öt fogás, ráadásul abból háromszor desszert?

És igen, nemcsak akkor lehet álomalakod, ha folyamatosan salátát eszel. Sőt! Az Eat Clean Diet – Tiszta Diéta alapelemei a fehérjetermékek, ráadásul náluk több mint 200 féléből választhatsz, a zöldségfélék és a sok-sok víz! Tudjuk, hogy megoszlanak a vélemények a ketogén diéta kapcsán. Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról sem, hogy a ketogén diétának az elmúlt években számtalan fajtája érkezett meg hazánkba. Az Eat Clean – Tiszta Diéta valóban ketogén alapokon nyugszik, ami azt jelenti, hogy jelentősen lecsökken a fogyókúra alatt a szénhidrátbevitel az étkezések során, és helyette megemelt mennyiségű fehérjét építünk be a táplálkozásunkba. Ezáltal elkerülhető a ketogén diéta veszélyei között mindig is hangsúlyozott koleszterinszint emelkedés, viszont ugyanaz a hatásmechanizmus érhető el: a szervezetünk az energiaszükségletei kielégítéséhez a zsírraktárainkhoz nyúl és azokat kezdi el lebontani.

Két sikertörténet is alátámasztja: ha betartod a szabályokat, akkor eltűnik a súlyfelesleg.

Melinda története

„Nem szerettem volna aggódni többet az egészségem miatt. Nem szerettem volna nyáron is hosszú nadrágot hordani, miközben mindenki jó kis rövid gatyókat hord, rólam meg folyik a víz, nem szerettem volna irigykedni és sóvárogni többé. Ezért eldöntöttem, hogy szeretném megtudni, milyen érzés, ha jó alakod van. Eldöntöttem, hogy év végére olyan alakot akarok, amire végre büszke lehetek. Sosem voltam vékony, mindig volt rajtam súlyfelesleg és ennek akartam véget vetni. 3 hónap alatt 18 kg-tól szabadultam meg, fantasztikusan érzem magam és ami a legfontosabb: a ruhaméretem 5-tel csökkent. A legjobb, hogy finomakat ehettem a fogyókúrám alatt is. Sokféle ételből, desszertből, levesből választhattam, így most kivételesen a végére sem untam meg a diétát.”

Eszter története

„Két gyermek édesanyjaként a csoki és gyorskaják fogyasztása nem túl példamutató és követendő példa. A súlyfeleslegem korlátozott az életem minden területén, ezen változtatni szerettem volna. Az Eat Clean Diéta segítségével az édességekről nem kellett lemondanom, de a táplálkozási szokásaink gyökeresen megváltoztak. Rendszeresen étkezem, sok folyadékot iszok, éhségérzet nélkül a súlyom egyre kevesebb. 24 kg leadása után a diéta bizonyított, a férjem is csatlakozott a programhoz, a gyerekek párolt zöldséget esznek, a biciklizés és a közös séták családi program lett.”

Hogyan is működik az Eat Clean – Tiszta Diéta?

Ez a fogyókúra amellett, hogy nem visz be extra zsírmennyiséget (sőt!), megemelt vízfogyasztást és zöldségfogyasztást ír elő.

Ahogy a ház nem épülhet alapok nélkül, úgy a szervezeted sem működhet víz nélkül. Tehát, ha nem iszol megfelelő mennyiségű folyadékot, a szervezetedben lévő folyamatok csak vegetálnak, és jelentős változásokat pl. a súlyvesztésben nem fogsz tudni elérni. A súlycsökkentés dehidrált állapotban szinte lehetetlen, hiszen a szervezeted ragaszkodik minden cseppnyi vízhez, ami a zsírokban raktározódik.

Miért kell megenni a fogyókúra alatt 1 kg zöldséget naponta? A zöldségek nélkülözhetetlen részét képezik az egészséges táplálkozásnak és a diétának is, hiszen a bennük rejlő tápanyagok pozitív hatással vannak az emberi szervezet egészére. A zöldségfélék többek között az emésztést is normalizálják, mégpedig rostjaik segítségével, melyek letisztogatják a bélfalakra tapadt különböző salakanyagokat. A méreganyagok eltávolításával könnyebben szívódhatnak fel a zöldségek és a bevitt fehérjetermékek értékes hatóanyagai, illetve felgyorsulhatnak az anyagcsere-folyamatok is, minek révén jóval könnyebb lesz elérni az eredményes testsúlycsökkenést.

Ne feledjük el! Egyik a másik nélkül nem működhet és kifejezetten veszélyes is lehet. A szervezet nem tud megfelelően működni kiváló minőségű fehérje, a kikalkulált mennyiségű víz és zöldségek nélkül. Ha kiegyensúlyozottan és biztonságosan szeretnél fogyni, akkor nincs lehetőség kompromisszumokra. A fenti hármas mindegyike szükséges ahhoz, hogy a szervezetedet ne terhelje meg túlságosan a diéta és az életmódváltás.

Több mint 1000 sikeres diétával a hátunk mögött állíthatjuk, hogy csak egy dolgot veszíthetsz, ha belevágsz: a felesleges kilókat.

Ha szeretnél további információkat megtudni erről a fogyókúráról, kattints át az Eat Clean Diet weboldalára: www.eatcleandiethungary.com

Promóció