Nézz ki annyinak, amennyinek érzed magad!

2019. február 18.
Rejtsd el a korodat a csúcstechnológiás ULTHERAPY és INFINI orvosesztétikai beavatkozással a Nu Medical Orvosesztétikai Központban!

Mi árulkodik legjobban a korunkról? 
A Nu Medical Orvosesztétikai Központ szakértői szerint három dolog van, ami leginkább kifejezi a tényleges életkorunkat:  A szemkörnyéki apró ráncok, szarkalábak, a száj körül kialakuló apró ráncok, barázdák, illetve a nyak finom redői, ráncai. Szerencsére mindegyik finomítására van már lehetőség!

Minőségellenőrzés
Mi más lehetne nagyobb minőséggarancia, mint hogy a szakemberek saját magukon tesztelik a legújabb fejlesztéseket? A Központban a tulajdonosok, Bánáti-Kupi Szimonetta, Dr. Kékesi-Argyelán Krisztina és Dr. Sasvári Tímea is saját magán teszteli a fiatalítás professzionális megoldásait, felkutatva a legtrendibb, a leghatékonyabb, ugyanakkor legtermészetesebb eljárásokat, hogy alternatívát nyújtsanak azok számára is; akik nemet mondanak a plasztikai beavatkozásokra.

A Nu Medical Orvosesztétikai Központ tulajdonosai. Balról: Dr. Kékesi-Argyelán Krisztina, Dr. Sasvári Tímea, Bánáti-Kupi Szimonetta

Három terület, két megoldás
Zavarnak a szemkörnyéki apró ráncok, a sok mosolytól a száj környékén megjelenő finom barázdák? – A megoldás a mikrotűs, rádiófrekvenciás INFINI kezelés, melyet most utolérhetetlen áron található a Nu Medical Orvosesztétika kínálatában. Mindössze 3 alkalom, és annyinak nézhetünk majd ki, amennyinek érezzük magukat! Természetes fiatalítás, az öregedés minden problémájára az INFINI-vel!

A nyak finom redői, ráncai is árulkodóak lehetnek a korunkat illetően. Az amerikai csúcstechnológiás ULTHERAPY kezelés a mikrofókuszált ultrahang segítségével a bőr megfelelő rétegébe jutva éri el az új kollagénállomány felépítését. A bőr a kezelés hatására már egyetlen alkalom után megemelkedik, feszesebbé és tömörebbé válik. Most az ULTHERAPY nyak kezelést is kedvező áron található a Nu Medical kínálatában.

Fiatalodj éveket órák alatt!
A kezelések személyre szabottak, a nők egyéni problémáira a fókuszálnak, természesetek – hiszen semmilyen idegen anyag nem jut a bőrbe a kezelések során -, a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításával érik el a kívánt célt, hogy reggel sugárzóan, kisimultan nézhessünk tükörbe!

Személyes, ingyenes konzultáció: +36 30 882 80 24
További információ: www.numedical.hu
 
Promóció