Nézz ki annyinak, amennyinek érzed magad!

2019. február 18. |

Rejtsd el a korodat a csúcstechnológiás ULTHERAPY és INFINI orvosesztétikai beavatkozással a Nu Medical Orvosesztétikai Központban!

Mi árulkodik legjobban a korunkról? 
A Nu Medical Orvosesztétikai Központ szakértői szerint három dolog van, ami leginkább kifejezi a tényleges életkorunkat:  A szemkörnyéki apró ráncok, szarkalábak, a száj körül kialakuló apró ráncok, barázdák, illetve a nyak finom redői, ráncai. Szerencsére mindegyik finomítására van már lehetőség!

Minőségellenőrzés
Mi más lehetne nagyobb minőséggarancia, mint hogy a szakemberek saját magukon tesztelik a legújabb fejlesztéseket? A Központban a tulajdonosok, Bánáti-Kupi Szimonetta, Dr. Kékesi-Argyelán Krisztina és Dr. Sasvári Tímea is saját magán teszteli a fiatalítás professzionális megoldásait, felkutatva a legtrendibb, a leghatékonyabb, ugyanakkor legtermészetesebb eljárásokat, hogy alternatívát nyújtsanak azok számára is; akik nemet mondanak a plasztikai beavatkozásokra.

A Nu Medical Orvosesztétikai Központ tulajdonosai. Balról: Dr. Kékesi-Argyelán Krisztina, Dr. Sasvári Tímea, Bánáti-Kupi Szimonetta

Három terület, két megoldás
Zavarnak a szemkörnyéki apró ráncok, a sok mosolytól a száj környékén megjelenő finom barázdák? – A megoldás a mikrotűs, rádiófrekvenciás INFINI kezelés, melyet most utolérhetetlen áron található a Nu Medical Orvosesztétika kínálatában. Mindössze 3 alkalom, és annyinak nézhetünk majd ki, amennyinek érezzük magukat! Természetes fiatalítás, az öregedés minden problémájára az INFINI-vel!

A nyak finom redői, ráncai is árulkodóak lehetnek a korunkat illetően. Az amerikai csúcstechnológiás ULTHERAPY kezelés a mikrofókuszált ultrahang segítségével a bőr megfelelő rétegébe jutva éri el az új kollagénállomány felépítését. A bőr a kezelés hatására már egyetlen alkalom után megemelkedik, feszesebbé és tömörebbé válik. Most az ULTHERAPY nyak kezelést is kedvező áron található a Nu Medical kínálatában.

Fiatalodj éveket órák alatt!
A kezelések személyre szabottak, a nők egyéni problémáira a fókuszálnak, természesetek – hiszen semmilyen idegen anyag nem jut a bőrbe a kezelések során -, a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításával érik el a kívánt célt, hogy reggel sugárzóan, kisimultan nézhessünk tükörbe!

Személyes, ingyenes konzultáció: +36 30 882 80 24
További információ: www.numedical.hu
 
Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Egy újévi fogadalom, amely mindannyiunk érdeke dohányosok

Egy újévi fogadalom, amely mindannyiunk érdeke

Malajzia csodás szigete egy kis kitérővel doha

Malajzia csodás szigete egy kis kitérővel