Good bye narancsbőr! Jöhet a bikini!

2019. április 03.
Ahogy melegszik az idő, melengetnek az első napsugarak, úgy foglalkozunk egyre többet alakunkkal. Megkezdődik az átalakulás, a téli ruhatárunk cseréje. Csábítanak a boltok a szebbnél szebb, és egyre többet mutató ruhadarabokkal…

Helló tavasz!

A tavasz egyet jelent a megújulással. Ilyenkor még az is elkezd mozogni, kondi terembe járni, kocogni, aki eddig nem igen tette. A tükörbe nézve egyre jobban zavaróvá válik a bőrünkön megjelenő narancsbőr, a gödröcskék, a lazább, szivacsosabb elpuhult bőr, a hason, a fenéken látható zsírfelhalmozódás. Egy-egy lefutott „sziget-kör” még nem oldja meg a problémát. Ezek bizony makacs dolgok, és sajnos az évekkel is együtt jár, hogy egyre nehezebb szabadulni tőlük. A megduzzadt zsírsejtek összetapadnak, tele vannak salakanyagokkal. Sokszor még a kemény, célzott sportolásnak vagy a diétának sem adják meg magukat, vagy csak nagyon lassan.

Helló High Care®!
2019. tavaszának kozmetikai újdonsága a Simply Red alakformáló, zsírbontó spray

A forradalmian új alakformáló és zsírbontó spray a Simply Red a High Care® Cosmetics legújabb terméke. Ott hat, ahol a legnagyobb a probléma, ahol a leggyorsabb változást szeretnénk elérni. Legyen ez a has, belső comb, lovaglónadrág, fenék, térd vagy a felkar.

A Simply Red hatása hasonló az ultrahangos lipolízishez:

  • szétbontja, szétválasztja az összetapadt zsírsejteket,
  • zsírégető hatást vált ki az enzimek aktivizálásával,
  • gyorsítja a depózsírok és az anyagcsere végtermékek eltávozását,
  • feszesíti, erősíti a bőrt,
  • centikben mérhető kerületcsökkenést eredményez, eltünteti a makacs lerakódásokat!

Különleges zsírbontó hatását az újonnan kifejlesztett fitokomplexnek köszönhetjük. A benne lévő mikroalga kivonat pedig minden tápanyagot megad a bőrnek, amire szüksége van ahhoz, hogy feszesebb legyen.

A vörös spray eredményei magukért beszélnek. Egy hónapos kúraszerű használatával (napi 2x) biztosak lehetünk az eredményben!

A High Care® tavasz a HIGH CARE® NYÍLT NAPPAL indul április 12-13-án.

A High Care® Centerekben /Stúdiókban professzionizmussal találkozunk minden tekintetben. Test-és arckezelések, szuper kiszolgálás, szakértelem, személyre szabott kezelések. Egészségorientált egyedi eljárások, készülékek, termékek.

Keresse franchise üzleteinket a https://highcare.hu oldalon.
Éljen a felkínált nagyszerű lehetőségekkel!
Válasszon kezeléseink és termékeink közül.

Jelentkezzen be a High Care® tavaszi Nyílt Napjára!

 

  https://highcare.hu,  https://highcareexkluziv.com, https://oxigenion.hu

Promóció