Minden, amire a bőrödnek szüksége van

2019. április 16.
A mindennapos bőrápolás fontos része a kor előrehaladtával, hogy lassítsuk a bőrünk öregedését. Válasszunk olyan hatóanyagú termékeket, amelyek fiatalabbá varázsolják a bőrünket.

A Skincode márkát 1998-ban svájci bőrápolási szakértők hozták létre. A Skincode csapata a kezdetektől fogva együttműködött világszerte elismert svájci dermatológusokkal, hatóanyag-szakértőkkel és laboratóriumokkal, melynek eredményeképpen létrejött a két innovatív termékcsalád: a Skincode Essentials és a Skincode Exclusive.

Skincode Exclusive – kulcsfontosságú összetevő a fiatalabb bőrért

A 2. generációs aktív sejtregeneráló komplex (ACR G2) valódi innováció a bőr öregedése elleni küzdelemben. Két komplex exkluzív kombinációjából áll: Syn®-Tacks (peptid komplex) és szójaglikogén. A két komplex együttesen hat, segítenek a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatainak helyreállításában, amely az évek múlásával csökken. Láthatóan csökkentik az apró ráncokat, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Intenzíven hidratálják a bőrt, javítják a rugalmasságát, elősegítik a sejtek megújulását. Védenek az UV sugárzás káros hatásai és a szabad gyökök ellen.

A Skincode Exclusive termékek

  • Parabénmentesek
  • Allergénmentes illatanyagokat tartalmaznak
  • ACR G2 komplex hatóanyagot tartalmaznak
  • Bőrgyógyászatilag teszteltek
  • Állatokon nem teszteltek

Skincode Essentials – Minden, amire bőrödnek szüksége van, és semmi, amire nincs.

A Skincode Essentials olyan dermokozmetikai termékcsalád, melyet a mindennapi bőrápolási szükségletek kielégítésére hoztak létre. A termékcsalád különböző termékei még az aknés, nagyon érzékeny, száraz, allergizálódásra hajlamos vagy pigmentfoltos bőr ápolására is megoldást kínálnak. A cél a fiatalabbnak látszó bőr.

CM-Glucan  – Egy kiemelkedően hatékony aktív hatóanyag

A klinikaliag is bizonyítottan hatékony kozmetikumok természetes kivonatok és biotechnológiai összetevők keverékét tartalmazzák.  A CM-Glucan, – mely minden Essentials termékben megtalálható kulcsfontosságú hatóanyag – növeli a sejtek megújulási sebességét, ezáltal lassítja az öregedési folyamatot minden bőrtípus esetében.

A Skincode Essentials termékek:

  • 100%-ban színezékmentesek
  • 100%-ban illatanyagmentesek
  • 100%-ban tartósítószermentesek
  • 100%-ban mentesek állati eredetű anyagoktól

Találd meg bőrtípusod számára a legmegfelelőbb készítményt, látogass el dermokozmetikai tanácsadásaink egyikére (dermokozmetikai tanácsadások időpontjai)!

A Skincode termékek egész áprilisban 20% kedvezménnyel kaphatóak!

A Skincode termékek kizárólag a BENU Gyógyszertárakban és webshopon vásárolhatók meg.

Promóció