Őszi bőrfiatalító, ránctalanító kezelések, krémek

2019. szeptember 23.
A kortalan szépség nem utópia! A bőrgyógyászok szerint jó, ha két dolgot mindenképpen betartunk: rendszeres kozmetikai kezelés 2-3 hetente szezonális kúrákkal és a bőrtípusnak és bőrállapotnak megfelelő, kozmetikus által ajánlott krém, szérum rendszeres használata. A High Care® Cosmetics nagy hangsúlyt fektet mindkettőre.

TOP 3 High Care® arckezelés

Az IONO JET PLAZMA kezelésnél oxigénnel, magas nyomás segítségével, extra hatóanyagokat, tiszta koncentrátumokat porlasztanak a bőrbe, mintegy feltöltve, kipárnázva azt.

Mit érez a vendég? Egy kellemesen hűsítő levegőnyomást, ózondús levegővel kombinálva, amely ár önmagában is nyugtató hatású.

Az őszi High Care® kezelések dobogós helyezettje az SPM VACUPRESS köpölyözést és vákuummasszázst kombináló kezelés. 45 perc alatt nyirokmasszázsban, vérkeringés fokozásban, a ráncok „megdolgozásában” lesz részünk.

Mit érez a vendég? Nagyon jó, kellemes masszírozó érzést, teljes ellazulást. Érezzük a jótékony hatású vérbőséget az arcunkon, az arcbőr feszességének fokozódását, amelyet a kezelés során használt kollagénes gél még tovább fokoz.

Az ősz igazi „nagy ágyúi” az OXIGÉN KEZELÉSEK! Nem véletlen, hiszen külső hatásuk mellett egy belső hatást is kiváltanak, amelyből szervezetünk egésze profitál. Erősebbé válik immunrendszerünk, megőrizhetjük egészségünket.

A High Care® DERMIO TOP HEAD oxigénionos kezelése a legnagyobb elvárásoknak is megfelel. Nincs mellékhatás, csak szín tiszta eredmény és jó érzés. A speciális búra alatt koncentrálódott plazmatikus oxigénionok gyorsan hatnak a kollagén termelődésre, relaxáló, nyugtató hatással bírnak.

A legújabb lehetőség a High Care® szalonokban, hogy a kezelés egy plusz fényterápiával is kiegészül (DERMIO LED TOP HEAD). A különböző fények (vörös, kék, zöld fény) különböző bőrproblémákra nyújtanak eredményes megoldást (akne, rozácea, pigment foltok, ráncok, stb.).

TOP 3 High Care® krém, szérum ajánlatunk

Az arckezelések mellé a jó High Care® arckrém választás is elengedhetetlen!

Milyen arckrémet kedvelnek a High Care vendégei? Milyen elvárásokat fogalmaznak meg kozmetikumainkkal szemben? Legyen …

– természetes,
– koncentrált hatóanyagai legyenek,
– hidratáljon, tápláljon, ránctalanítson,
– könnyen felszívódó, jól sminkelhető legyen,
– védjen a káros környezeti ártalmakkal szemben (UV-A, B, C, ipari szmog, elektro-szmog),
– rövid használat (2 hét) után hozzon eredményt.

Ajánlatunk:

A High Care® Cosmetics őszi szezonja az őszi High Care® Nyílt Nappal indul! Október 11-12-én Ön is megvásárolhatja az ajánlott kezeléseket, termékeket 20 % kedvezménnyel a High Care® franchise üzleteiben, ahol várják a bejelentkezéseket: www.highcare.hu 

Promóció