A legjobb őszi Boy Cut frizurák

2019. szeptember 09.
A boy cut az utóbbi években a kifutók egyik legnagyobb dobása, a cuki pixie fazonoktól egészen a legrövidebb, fiús változatokig. Tökéletes frizura a megújuláshoz és az őszi újrakezdéshez.

A Boy Cut trendről már nem először tudósítunk nektek, de most a legizgalmasabb, aktuális fazonokat hozzuk el nektek, ha kedvet éreztek egy kis őszi megújuláshoz. Legyen szó egy új imídzsről, vagy éppen a nyárban megfáradt, megfakult tincsek levágásáról, jó választás, amelyet sapka szezonban sem fogunk megbánni – legalábbis a megfelelő fazonválasztással.

Olyan klasszikus női frizura, amely bár a lehető legfiúsabb elnevezés alatt fut, több generáció kedvence volt már korábban. Twiggy, Halle Berry, Natalie Portman, Carey Mulligan, Audrey Hepburn, Osvárt Andrea, és még sokan mások szavaztak már hosszabb-rövidebb ideig a rövid tincsekre.

Nagy előnye – amellett, hogy a fazon gondos kiválasztása mellett nagyon szexi tud lenni -, hogy hangsúlyozza az arc formáját, a szemeket, ajkakat, de sokan azért is imádják, mert kifejezetten praktikus, és könnyű a szárítása, formázása. Igaz, cserébe itt nem elég jó pár havonta egy egészségügyi vágás…

Megmutatjuk, melyek a legmenőbb őszi fazonok most, segítségként pedig pár remek terméket is ajánlunk melléjük, amelyek segítségével egy Boy Cut frizura kurta fürtjeit precízen beállíthatjuk, és gyengéden ápolhatjuk.

1. Banános sampon, The Body Shop, 3190 Ft
2. Hajdúsító spray, L’Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss, xxx Ft
3. Flexibilis tartású hajformázó krém, Kevin Murphy, 6999 Ft
4. Hajformázó stift, TIGI Bed Head Stick, 5200 Ft
5. Szépítő elixír, Kérastase Elixir Ultime olaj, 9100 Ft
6. Kócos hatású hajlakk, Matrix Style Link Texture Builder, 2380 Ft






Fotó: Imaxtree.com