Zamatos őszi szépségújdonságok, ha a természetes összetevőket keresed

2019. szeptember 25.
Az ősz nem csak a sárguló falevek miatt izgalmas időszak, zamatos szépségpiaci összetevők szépítik meg az egyre hűvösebb napokat. Mutatjuk is három, természetes és nagyon "finom" kedvencünket.

Ellenállóbb, simább bőr – manuka méz

Az ősz egyik legizgalmasabb újdonsága arckrémfronton az a manuka mézes krém, amelyet a Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing néven dobott piacra. A 99.6%-ban természetes eredetű összetevőkből álló formulája egyesíti a világhírű manuka mézet és a koreai vörösginszeng-gyökeret, hogy segítse a bőr természetes megújulását és támogassa ellenállóképességét, ami azért így az őszi lehűlések során kimondottan nagy erény.

Édes illatú galaj

A Mádara Ocean Love arctisztító habja (3290 Ft) kifejezetten üdítő jelenség az őszi kínálatban. Egyrészt a márka termékeinek alapját adó varázslatos, édes illatú (Észak-Európában őshonos növényről) a galajnak (Galium Verum, lett nyelven: mádara) hála, másrészt az Ocean Love kollekció dizájnjának köszönhetően, amelyet Klāvis Loris lett képzőművész alkotott meg. Ráadásul a kímélő, arctisztító hab és társainak csomagolása egytől-egyig növényi alapú műanyagból és az óceánokból visszagyűjtött műanyaghulladékból készült, ezért környezet- és óceánbarát és 100%-ban újrahasznosítható.

Megújult ajkak – gyömbér

A Lush az ügyeletes nagymester, legalábbis, ami a felejthetetlen, ínycsiklandó illatokat illeti. A kötött pulóverek szezonjában a brit márka ezzel az imádnivaló őszies kombinációval rukkolt elő, becsületes nevén Pumpkin Spice ajakradírral (2690 Ft) állt elő. Az ajakradír a gyömbér és a fahéj olyan édesen fűszeres, természetes keveréke, amitől az ajkaink egészen új életre kelnek. A hátborzongatóan kellemes ajakradír egyébként a Lush Halloween kollekciójának része.