3 bőrszépítő őszi újdonság – tetőtől talpig

2019. szeptember 20.
Ezen a héten igazi csúcsforgalom volt az őszi szépségújdonságok bemutatkozása terén. Most 3 olyan bőrszépítő megoldást és terméket mutatunk be, amelyekkel különböző területeket célozhatunk meg, ha szépülni szeretnénk az őszi-téli szezonban.

Érzékeny bőrre szabott forradalmi fiatalodás

Egészen izgalmas koncepcióval jött ki az érzékeny bőrűekre különösen nagy hangsúlyt fektető La Roche-Posay. Az őszi szezon egyik legizgalmasabb indulója szerintünk a HYALU B5 arckrémjük (8999 Ft), amely lényegében egy hialuronsavas anti-aging formula. Akkor lesz tökéletes választás, ha érzékeny a bőröd, vagy nem akarod felesleges összetevőkkel terhelni, ugyanakkor látványos hatást szeretnél bőrfiatalítás téren. Az esztétikai kezelések által ihletett HYALU B5 arckrém lényegében a fáradt, fakó, volumen- és rugalmasságvesztett bőr ellen egyszerre hat, vagyis kifejezetten „célratörő” a formulája. Utóbbi kétféle molekulasúlyú HIALURONSAV + B5-VITAMIN segítségével simítja a ráncokat és tölti fel a bőrt.

Őszi reboot természetesen

Édesmandula, zöld mandarin – csak néhány zamatos szépítő, amellyel nemcsak a testünket, hanem bőrünket is táplálhatjuk, mégpedig az évszaknak megfelelően. A felsorolt ínyencségeket is beleépítette őszi-téli palettájába a Harmony Spa Budapest, ahol szeptembertől magyar natúr bőrápolási készítményekkel is szépítik, és felkészítik a bőrt a hideg évszak beálltára. Négy szezonális kezelésükből kettőt (egy arc- és egy testkezelést) a 100%-ban természetes összetevőkből készülő L’Aamia Natura termékeire építettek. A mi kedvencünk a szezonális „menüből” a teljes testet szépítő,  frissítő citrusos testkezelés, amely egy kókuszos, lime-os és zöld mandarinos testradírozást tartalmaz, egy 45 perces frissítő masszázzsal narancsvirág és keserű narancs aromájú olaj segítségével. A komplex szépítő, tápláló program azoknak tökéletes választás, akik a szezonális kihívások, a fakó, száraz, irritált bőr ellen szeretnének tenni, mégpedig látványosan.

Az őszi vidámság alapja

Az ősz bohém, vidám hangulatát építette be az Avon Naturals új feketecseresznye és szerecsendiós testápoló termékcsaládjába. A könnyed, citrusos, friss nyárias illatok után jöhetnek a zamatos, őszi gyümölcsök, hideg-kompatibilis aromák. Ezt az új sorozat testápolója (899 Ft) magabiztosan hozza is, a feketecseresznye esszenciája a szerecsendió fűszeres illatával ötvözve szinte felmelegíti a bőrünket – miközben táplálja, kényezteti – még a borongósabb napokon is.