Megújult a Nespresso hűségprogramja

2019. október 21.
Személyre szóló kedvezményekkel, hazai igények alapján, egyedi módokon díjazza a hűséget a Nespresso & You.

A globális márkák mind nagyobb térnyerésével, a fogyasztói szokások megváltozásával és a digitalizáció gyorsulásával párhuzamosan jelentős átalakulásban van a marketing és a kereskedelem, valamint az ezekkel szorosan összefüggő ügyfélmegtartó rendszerek világa is. Napjainkban a vásárlók nem kizárólag terméket, hanem ahhoz szorosan kapcsolódó élményeket, valamint odafigyelést, törődést és közvetlen kapcsolatot várnak el a márkáktól – így azok törzsvásárlói programjaitól is.

A hűségprogramok megújításában mind globális, mind hazai tekintetben élen jár a Nespresso, amely számos egyedi kezdeményezéssel gondoskodik arról, hogy ügyfelei számára még különlegesebb kávéélményt nyújtson. Júliusban Budapesten is megnyitotta kapuit az első, vadonatúj koncepció szerint átalakított Nespresso Boutique az Andrássy úton, ahol többek között innovatív vásárláskönnyítő rendszerekkel, virtuális valóság elemekkel és más érdekességekkel találkozhat a vásárló, szeptemberben pedig megújult a Nespresso Klub, mely ezentúl Nespresso & You néven jutalmazza régi és új tagjait.

A megújult hűségprogram egyik legnagyobb előnye, hogy a legmagasabb klugtagsági szintre az is bekerülhet, aki kevesebb kávét vásárol a Nespresso-nál, de évek óta hűséges a márkához. Szintén egyedi vonás, hogy a Nespresso & You programban megjelenített három szintű klubtagság olyan extrákkal jár, melyeket – a márka széleskörű nemzetközi, illetve hazai kutatásai alapján – a márka rajongói igazán értékelnek.

A kezdő kávérajongóknak már a program első, Connoisseur szintjén is olyan extrák járnak, mint az egyedülálló kávégép-karbantartási program, a bizonyos mennyiség feletti ingyenes kiszállítás, vagy az úgynevezett Masterclass-ok – utóbbiak olyan ingyenes kávékurzusok, ahol a résztvevők nemcsak különböző kávérecepteket és elkészítési trükköket sajátíthatnak el, de közvetlen, személyes kapcsolatba is kerülhetnek a márka kávészakértőivel, ezáltal jobban megismerve a kávé és a Nespresso világát. A Nespresso & You második, Expert szintjén a fentiek mellett már különböző termékvásárlási kedvezmények is járnak, ezek segítségével a régóta vágyott kávéscsésze-készlet vagy egy-egy különlegesebb Nespresso édesség is kedvezőbb áron érhető el. A harmadik szint az Ambassador. Ezen a szinten a klubtagok hűségük jutalmáért VIP rendezvényekre kaphatnak meghívót, egyedi kávégép-megújító kedvezményeket vehetnek igénybe, valamint exkluzív, limitált kiadású kávékülönlegességekből vásárolhatnak elsőként.

A Nespresso & You rendszerébe természetesen átvezetésre kerülnek a jelenlegi klubtagsági adatok is, hiszen a program lényege éppen a sokéves hűség elismerése. Érdemes tehát ellenőrizni a www.nespresso.com oldalon vagy valamelyik Nespresso üzletben, hogy melyik szintre kerültünk az új programban és így milyen előnyökre tehetünk szert!

Promóció