Ikonikus hidratálás minden bőrtípus számára

2019. november 11.
A természetes és professzionális bőrápolásról híres Kiehl's különleges csomagot állított össze, melybe a márka legnagyobb kedvenceit csempészték bele - ezúttal exkluzív, limitált kiadású csomagolásban!

A tél közeledtével a bőrünk egyre több törődést igényel a változó időjárási viszonyok miatt. A Kiehl’s világszerte legtöbbet eladott készítményének megalkotását a Kiehl’s kalandos hagyományai ihlették: a grönlandi csúcsok első meghódításától a Mount Everest megmászásán keresztül a Kiehl’s hűséges vásárlói által világszerte átélt kalandokig. Az Ultra Facial Cream “szuperhidratáló” egész nap nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt azáltal, hogy vizet von ki a levegőből a bőr folyamatos komfortérzete és kiegyensúlyozottan hidratált bőr érdekében.  

Ez az arckrém arról legendás, hogy akár 24 órás hidratálást biztosít egy olyan könnyű és nem zsíros textúrában, amely ideális a mindennapi használathoz. Így nem csoda, hogy több mint 70 nemzetközi szépségdíjat nyert, több mint 200 000 online véleményt kapott  a Kiehl’s vásárlóitól, és hogy világszerte percenként 10 tégellyel adnak el belőle.

Már egyetlen felvitel után az arcbőr 2,3x hidratáltabb lehet — a legszárazabb területeken is. Az arcbőr puhább, simább, láthatóan üdébb lehet. Az új formulát sokféle etnikumon és érzékeny bőrűeken tesztelték, és klinikai vizsgálattal kimutathatóan hidratál minden bőrtípust – az érzékenyt is.

A Kiehl’s minden évben világszerte segít vásárlóinak abban, hogy meglepjék szeretteiket – és mivel lehetne jobban örömet szerezni, mint a Kiehl’s legnépszerűbb termékeinek válogatásával, amelyek most Janine Rewell által tervezett bohókás, limitált kiadású csomagolásban tündökölnek.  

A kollekció hat limitált kiadású termékből, valamint díszdobozok és vászontáskák választékából áll, amelyek mindegyike Janine Rewellnek és a Kiehl’s-nek a művészetek, a színek és a szépség iránti szeretetét tükrözi. 

Crème de Corps Whipped Body Butter 

A feldíszített, fémtetős tégelybe csomagolt fényűző, habos textúrájú testápoló krém nélkül nem is lenne teljes a karácsonyi időszak. Könnyedén illatosított hidratálás 24 órán keresztül, amelytől a bőr csodálatosan puha, táplált és védett lesz.

Midnight Recovery Concentrate

A Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate már néhány cseppje növényi kivonatokkal és kényeztető esszenciális olajokkal tölti fel a bőrt. Első számú arcápoló olajunk most kizárólag a karácsonyi időszakra bájos díszekkel felékestíve jelenik meg.

Ultra Facial Cream

Koronázza meg az ünnepi időszakot közkedvelt 24 órás hidratálókrémünkkel, amely most élénk mintás tégelyben tündököl. A Kiehl’s bestseller arckréme egész nap folyamatosan hidratálja a bőrt, és a levegőben levő víz megkötésével csökkenti a hidratáltság-vesztést. 

Butterstick Lip Treatment (Színtelen és Simply Rose) 

A karácsonyi hangulatba öltözött ajak-kényeztetőinken vidám illusztrációk kergetőznek. Ez a fantasztikusan hidratáló, a szájon szinte elolvadó ajakbalzsam a kókuszolaj tápláló erejével és antioxidánsok segítségével védi és regenerálja a tél által megviselt ajkakat. 

Scented Body Soap (Lavender, Coriander, Grapefruit) 

Bőrsimító szappanjaink kizárólag a karácsonyi időszakra ajándékozásra készen becsomagolva kaphatók, limitált kiadású külsővel. Ez az alapdarab barackmag-részecskéket tartalmaz az elhalt bőrsejtek gyengéd eltávolításához, valamint gazdag bőrpuhító összetevőket a bőr simításához és nyugtatásához. 

Calendula Herbal-Extract Toner 

Ez alkoholmentes, klasszikus bestseller kézzel szedett körömvirág-szirmokat és nagybojtorján-gyökér kivonatot tartalmaz minden bőrtípus kíméletes tisztításához és azonnali felélénkítéséhez. A márka rajongóinak egyik kedvenc formulája, amely most ünnepi díszben pompázik.  

Örömmel várunk üzletünkbe egy díjmentes bőrkonzultációra, amelyet követően a bőrtípusodnak legmegfelelőbb 5 kismintával ajándékozunk meg!

Vásárold meg most kedvenceid és 18 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba adunk 2 db luxusmini kiszerelésű terméket!

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.

Kiehl’s Westend 1062 Budapest, Váci út 1-3. Eötvös József sétány 35/a Tel: +36-1/236-0222
Kiehl’s Allee 1117 Budapest Október Huszonharmadika u. 8-10. Tel: +36-1/249-1803
Kiehl’s Aréna 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Tel: +36-1/426-075

Promóció