Itt a szezon legszínesebb arcradír-triója

2019. október 28.
A Nivea több bőrszépítő és tápláló újdonsággal is előrukkolt a téli mínuszok beállta előtt, a mi kedvencünk pedig egyértelműen ez a színes, bio bőrradír-hármas.

A márka most egy egészen üdítő mini-kollekcióval teszi le kézjegyét bio-téren. A télre készülve egy bio összetevőket tartalmazó sorozattal jöttek ki, amelynek minden darabja a rizs erejére támaszkodva tisztítja az arcbőrt, miközben a ragyogást is ad az időjárási viszontagságok által kikezdett bőrnek.

3 fokozatra állítva

A finom kis púderszínek közül nehéz lenne választanunk, de szerencsére a Nivea megkönnyíti a 3 pontos intenzitás szerint felosztva őket.

Választhatjuk a közepes intenzitású halványkék verziót, amely enyhén hámlasztó hatású és normál bőrre (Smooth néven) szánják, áfonyakivonattal, tele csupa vitaminnal (A-, E-, C-vitaminnal), valamint béta-karotinnal.

A púderrózsaszín csomagolású Glow a száraz és érzékeny bőr barátja lehet, olyan extra kímélő hámlasztó képességgel, amely tényleg figyelembe veszi a bőr fokozott érzékenységét, mindezt flavonoidokban és C-vitaminban gazdag bio málnakivonat segítségével.


A halványzöld Purify, amely társaihoz hasonlóan 2199 Ft, már magasabb intenzitáson működik. A zsíros és problémás bőrön alkot nagyot intenzív hámlasztó hatásának köszönhetően, miközben mélyen tisztítja a pórusokat. A bőrtisztító hatású, ásványokat és tápanyagokat tartalmazó bio aloe vera pedig hidratálja és nyugtatja is bőrt, de a legjobb, hogy a benne lévő tápióka keményítő mindezek mellett tökéletesen mattítja a fénylő részeket is.