Tartalmas esti program novemberre? Íme néhány ötlet a Société Budapesttől!

2019. november 20. |

Még nem késő, hogy a november hátralévő részében izgalmas programokkal dobjuk fel az estéinket. Ha még nincs ötletünk, akkor íme néhány ajánlat.

November 21-én az olvasás kerül fókuszba. A Société Könyvklub keretében ez alkalommal az óriási közönségsikert hozó Rossz versek című filmet gondoljuk tovább, ugyanis a nemrég megjelent könyvben tizennégy szerző meséli tovább saját nézőpontjából a szereplők életét. A szerzőkkel való beszélgetésről bővebb információk és jegyvásárlás ITT.

November 27-én a gasztronómia és művészet különös ötvözetével ismerkedhetünk az Art On Plate vacsoraesten, mely egy ültetett tárlatvezetés Winkler Nórával. A Société séfje egy hat fogásos vacsorával készül, amelyben minden ételt egy-egy alkotás inspirált. A vacsora alatt Winkler Nóra kalauzolja a vendégeket műtárgyak és művészeti szimbólumok között, a fogásokban pedig ezek köszönnek vissza Krasznai Norbert séf interpretációjában. Részletek és jegyvásárlás ITT.

November 30-án a Société Yoga Brunch-on nem csak a szürke napok fáradtságából szakadhatunk ki, de egy közös vegán brunch-csal is megkoronázhatjuk a napot, hogy kellő energiával vághassunk bele a hétvégébe. Jelentkezés ITT.

Ha izgalmas novemberi program, akkor Société Budapest, a Sas u. 15-ben, a Bazilika szomszédságában.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera