Tartalmas esti program novemberre? Íme néhány ötlet a Société Budapesttől!

2019. november 20.
Még nem késő, hogy a november hátralévő részében izgalmas programokkal dobjuk fel az estéinket. Ha még nincs ötletünk, akkor íme néhány ajánlat.

November 21-én az olvasás kerül fókuszba. A Société Könyvklub keretében ez alkalommal az óriási közönségsikert hozó Rossz versek című filmet gondoljuk tovább, ugyanis a nemrég megjelent könyvben tizennégy szerző meséli tovább saját nézőpontjából a szereplők életét. A szerzőkkel való beszélgetésről bővebb információk és jegyvásárlás ITT.

November 27-én a gasztronómia és művészet különös ötvözetével ismerkedhetünk az Art On Plate vacsoraesten, mely egy ültetett tárlatvezetés Winkler Nórával. A Société séfje egy hat fogásos vacsorával készül, amelyben minden ételt egy-egy alkotás inspirált. A vacsora alatt Winkler Nóra kalauzolja a vendégeket műtárgyak és művészeti szimbólumok között, a fogásokban pedig ezek köszönnek vissza Krasznai Norbert séf interpretációjában. Részletek és jegyvásárlás ITT.

November 30-án a Société Yoga Brunch-on nem csak a szürke napok fáradtságából szakadhatunk ki, de egy közös vegán brunch-csal is megkoronázhatjuk a napot, hogy kellő energiával vághassunk bele a hétvégébe. Jelentkezés ITT.

Ha izgalmas novemberi program, akkor Société Budapest, a Sas u. 15-ben, a Bazilika szomszédságában.

Promóció