Járai Márk zenél a Hadikban

2019. október 06.
Különleges koncertet ad október 16-án a Halott Pénz zenekar énekese, Járai Márk a budai Hadikban.

A 2010-ben alapított irodalmi műhely, a Hadik Irodalmi Szalon, amelyet Kedvenc helyünk a héten rovatunkban is bemutattunk már, október 16-i estjén „Belőlem valaki útra vált” címmel a legendás Cseh Tamást idézi meg a zenész, illetve elmeséli, mit jelent számára példaképe.

A sorozat igen népszerű – a szeptemberi Hadik Irodalmi Szalon rekordot hozott a Hadik Ház történetében: a 2010-es újranyitás óta első alkalommal közvetített a Hadikból az index.hu, így több mint 37.000-en nézhették Bálint Gazda estjét. (Videós összefoglalót ITT találhattok a programról!)

Október 16-án a 10 éve elhunyt Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas zeneszerzőt, énekest, Cseh Tamást idézi meg a Szalon a fiatal és tehetséges zenésszel, a Halott Pénz énekesével, Járai Márkkal. Fontos és különleges fellépés lesz ez az ő életében is, hisz Cseh Tamás számára követendő mester, példakép.

„Cseh Tamásra mindig követendő példaként tekintettem” – vallja Járai Márk. Cseh Tamás a Hadikkal majdnem szemben, a Bartók Béla úton lakott, a kerületben szobra is áll, legutóbb 5 éve volt önálló estje a Hadik irodalmi Szalonban. Az est háziasszonya Juhász Anna lesz.

Infófacebook.com/hadikszalon