Exkluzív meglepetés karácsonyra

2019. december 20.
Legyen különleges, legyen személyes, szóljon szívből – és ami a legfontosabb, az ajándékozott örüljön neki! Minden karácsonykor átéled ezt a dilemmát, amikor végiggondolod, milyen meglepetéssel kedveskedj szeretteinknek: vajon mi tenné boldoggá?

Talán az egyik legértékesebb dolog, amit adhatsz, az „én-idő”, a kikapcsolódás, a testi-lelki harmónia, a szépülés. Ehhez már csak egy olyan helyet kell találnod, ahol ez garantált.

A Royal Clinics orvos-esztétikai központ exkluzív ajándékutalványát a megajándékozott akár tetszés szerinti kezelésre is beválthatja, de te is választhatsz részére valamilyen kezelést vagy ajándékot.

Télidőben mindenki bőrének jót tesz a hidratálás, a tápanyagokkal való feltöltés, és bármilyen furán is hangzik, a napfény okozta károk orvoslása, így ezzel biztosan nem nyúlsz mellé. Íme, pár lehetőség, melyet meleg szívvel ajánlunk a hideg időben.

Glitz and Glow exkluzív ünnepi ragyogás kezelés, hogy az ajándékozottnak ne csak a mosolya, de az arcbőre is ragyogjon! Az Image Skincare amerikai bőrápolási cég legnépszerűbb hatóanyagait koncentráltan felvonultató megoldás, amelynek során a bőrterapeuta egy C-vitaminos peelinggel történő gyengéd enzimes hámlasztást követően, kókusztejporos és tökenzimes finom csiszolással még finomabbá teszi a bőrt. A tökéletesen előkészített bőrre ezután felkerül a választott, Dzsedzsu-szigetről (az Istenek szigete Dél-Koreában) származó ásványvízzel átitatott, aminosavakkal és antioxidánsokkal teli lapmaszk, amit tovább erősít a kétféle, extrakoncentrált, ragyogást biztosító szérum is. Az eredmény garantált, ezzel a kezeléssel biztosan királynőnek érzi magát minden megajándékozott.

Ha tudod, hogy anyukád, barátnőd vagy akár a párod bevállalósabb és nem fél a tűtől, ajánljuk a Skin booster kezelést, ahol a bőrbe célzott kis injekciókkal juttatják be a stabil hialuronsavat, mely rengeteg vizet köt meg és tart a bőr mélyebb rétegében. Az eredmény? A finom ráncok kisimulnak, a bőr ragyogóvá, rugalmassá válik. Egymás után több kezelést érdemes igénybe venni. A beavatkozást szakorvos végzi, arcon, nyakon, dekoltázson vagy kézfejen.

Nem tudod, hogy milyen kezelésnek örülne a barátnőd, de ismered annyira, hogy imádja a kenceficéket? Ekkor is jól jöhet pl. egy termékvásárlásra szóló ajándékutalvány. Sőt, bőrdiagnosztikát is kérhetsz mellé neki, így a bőrterapeuta segít eligazodni neki a rengeteg, kiváló termék között – hogy olyat válasszon, ami neki jó (hiszen nem vagyunk egyformák, egyáltalán nem biztos, hogy ami neked bevált, az számára is megfelel). Jó móka megnézni sokszoros nagyítás alatt a bőrt, a pórusokat, az ereket, megtudni azt, hogy vajon tényleg olyan hidratált-e a bőr, mint azt gondoltad volna. Biztosan kapsz javaslatot még arra is, hogy melyik fényvédő termék tud segíteni abban, hogy a „tech-neck”, a kék fény okozta nyakráncokat (vagy más ráncokat) megelőzd.

Az ajándékutalványt megvásárolhatod a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, Budapesten, az Alkotmány utca 18. II/2 címen (telefon: +36 20 324 57 98, honlap: www.royalclinics.hu).

Promóció