Exkluzív meglepetés karácsonyra

2019. december 20. |

Legyen különleges, legyen személyes, szóljon szívből – és ami a legfontosabb, az ajándékozott örüljön neki! Minden karácsonykor átéled ezt a dilemmát, amikor végiggondolod, milyen meglepetéssel kedveskedj szeretteinknek: vajon mi tenné boldoggá?

Talán az egyik legértékesebb dolog, amit adhatsz, az „én-idő”, a kikapcsolódás, a testi-lelki harmónia, a szépülés. Ehhez már csak egy olyan helyet kell találnod, ahol ez garantált.

A Royal Clinics orvos-esztétikai központ exkluzív ajándékutalványát a megajándékozott akár tetszés szerinti kezelésre is beválthatja, de te is választhatsz részére valamilyen kezelést vagy ajándékot.

Télidőben mindenki bőrének jót tesz a hidratálás, a tápanyagokkal való feltöltés, és bármilyen furán is hangzik, a napfény okozta károk orvoslása, így ezzel biztosan nem nyúlsz mellé. Íme, pár lehetőség, melyet meleg szívvel ajánlunk a hideg időben.

Glitz and Glow exkluzív ünnepi ragyogás kezelés, hogy az ajándékozottnak ne csak a mosolya, de az arcbőre is ragyogjon! Az Image Skincare amerikai bőrápolási cég legnépszerűbb hatóanyagait koncentráltan felvonultató megoldás, amelynek során a bőrterapeuta egy C-vitaminos peelinggel történő gyengéd enzimes hámlasztást követően, kókusztejporos és tökenzimes finom csiszolással még finomabbá teszi a bőrt. A tökéletesen előkészített bőrre ezután felkerül a választott, Dzsedzsu-szigetről (az Istenek szigete Dél-Koreában) származó ásványvízzel átitatott, aminosavakkal és antioxidánsokkal teli lapmaszk, amit tovább erősít a kétféle, extrakoncentrált, ragyogást biztosító szérum is. Az eredmény garantált, ezzel a kezeléssel biztosan királynőnek érzi magát minden megajándékozott.

Ha tudod, hogy anyukád, barátnőd vagy akár a párod bevállalósabb és nem fél a tűtől, ajánljuk a Skin booster kezelést, ahol a bőrbe célzott kis injekciókkal juttatják be a stabil hialuronsavat, mely rengeteg vizet köt meg és tart a bőr mélyebb rétegében. Az eredmény? A finom ráncok kisimulnak, a bőr ragyogóvá, rugalmassá válik. Egymás után több kezelést érdemes igénybe venni. A beavatkozást szakorvos végzi, arcon, nyakon, dekoltázson vagy kézfejen.

Nem tudod, hogy milyen kezelésnek örülne a barátnőd, de ismered annyira, hogy imádja a kenceficéket? Ekkor is jól jöhet pl. egy termékvásárlásra szóló ajándékutalvány. Sőt, bőrdiagnosztikát is kérhetsz mellé neki, így a bőrterapeuta segít eligazodni neki a rengeteg, kiváló termék között – hogy olyat válasszon, ami neki jó (hiszen nem vagyunk egyformák, egyáltalán nem biztos, hogy ami neked bevált, az számára is megfelel). Jó móka megnézni sokszoros nagyítás alatt a bőrt, a pórusokat, az ereket, megtudni azt, hogy vajon tényleg olyan hidratált-e a bőr, mint azt gondoltad volna. Biztosan kapsz javaslatot még arra is, hogy melyik fényvédő termék tud segíteni abban, hogy a „tech-neck”, a kék fény okozta nyakráncokat (vagy más ráncokat) megelőzd.

Az ajándékutalványt megvásárolhatod a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, Budapesten, az Alkotmány utca 18. II/2 címen (telefon: +36 20 324 57 98, honlap: www.royalclinics.hu).

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera