A skandináv szépség titka a lagom

2020. április 16.
Az Oriflame felfedte svéd örökségét, hogy a szikrázó természetesség valódi titkát most velünk is megoszthassa. Innovatív technológiáiknak köszönhetően környezetkímélő termékeik a természet minden kincsével segíthetnek egészségünk megőrzésében.


A Wellness by Oriflame termékek formuláját a legmagasabb minőségi, hatékonysági és biztonsági előírásoknak megfelelően fejlesztik. Az egyedülálló étrend-kiegészítő formula a svéd szigetvilág mikroalgájából kinyert, antioxidáns hatású astaxanthin és roppanós svéd feketeáfonya kombinációjával támogatja hatékonyan a szervezet immunrendszerét.


A Milk & Honey család tej- és mézkivonatot tartalmaz, ellenben mentes minden vegyszertől, a Love Nature termékek nevükhöz hűen biológiailag lebomló formulát rejtenek. A Swedish Spa termékei a tengeri alga tápláló és az óceán hidratáló erejét ötvözve kényeztetnek, amikor csak szeretnénk.


A parabénmentes EcoBeauty arcolaj E-vitamintartalma és esszenciális zsírsavai táplálják, organikus gyapotkivonata és argánolaj-tartalma megújítják az arcbőrt. A természetes méhviasszal és E-vitaminnal dúsított Univerzális balzsam pedig abban segíthet, hogy egész nap mosolyogjunk.


A valódi szépség azonban belülről fakad. Ebben pedig hasznos lehet még egy összetevő: a lagom, a skandináv életszemlélet esszenciája. A lagom azt jelenti, éppen elég. Ez az arany középút. Az Oriflame Beauty by Sweden egy egészségesebb, fenntarthatóbb és boldogabb élet lehetőségét tárja elénk, ahol a szépség egy mindenki számára elérhető, belülről fakadó állapot.

Promóció