Álomházat épített a magyar erdőben egy szépségmárka

2019. június 06.
Alig egy hónapja harangoztuk be az érkezését, és máris hivatalosan is bemutatták a Barnängen Oil Intense termékcsaládot, mégpedig a márka által a Budaikeszi Arborétum területén megépített, mesebeli Lagom ház megnyitójával egyszerre.

A természet átélése nagyon fontos eleme a lagom életérzésnek, ezért a Barnängennél úgy határoztak, hogy ezt mindegyik termékük tükrözni fogja. Júliustól az összes termékük megújul és a jól ismert 100% vegán- és 0% szilikon tartalmú összetevők mellett a környezettudatosság jegyében a teljes flakon a zárókupakokkal együtt 100 százalékban újrahasznosítható lesz.

Lagom életérzésből magyar Lagom-ház

Emellett az is nagy teljesítmény, hogy az új termékeik gyártása során 22 százalékkal csökkentették a CO2 kibocsátást. A svéd márka törekvései nagyon szépek, inspirálók, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a természet szeretete erősen jelen van nem csak a Barnängennél, hanem Svédország-szerte is. Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést hordoz, egy egész életstílust foglal magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont jó. A lagom a természetes egyensúly érzésének svéd kifejezése. Erre a lagom életérzésre építve hozott létre egy mesebeli házikót a Barnängen. A varázslatos Lagom-házat a Budai-hegyekben, mégpedig a pilisi Budakeszi Arborétum területén, madárcsicsergős, fás környezetben alakították ki.

A kis lakot természetesen a „nem túl sok, nem túl kevés elve” alapján tervezték, de ügyeltek arra is, hogy az „átmeneti lakók” (elsőként egy magyar binfluencer, Dragos Karin költözött be egy hétvégére) a luxuskörülményeket és a természet csodáinak harmonikus összhangját se hiányolják. Szerintünk zseniális kezdeményezés, reméljük, sok hasonlóan kreatív projektet láthatunk még az innovatív márkától!


Ha kíváncsi vagy a Barnängen Oil Intense termékcsaládot bemutató cikkünkre, kattints ide.