Új érzések, nyári élmények: a wellness nagyszerűsége

2020. július 06.
Egy jó wellness- és spa hotelben minden van, amire az idei nyaraláshoz szükség lehet: a kültéri medencé(ke)n túl gyógyvíz, kimagasló tisztaság, egészségügyi háttér és persze kényeztető kezelések. És mindez az egyedülálló Hévízi-tó és a Balaton szomszédságában!

Minden a vendégek igényeit szolgálja

A NaturMed Hotel Carbonában szeretnék, ha valóban önfeledten élveznénk a náluk töltött napokat. Ezért fontosnak tartják, hogy olyan egészséget óvó, biztonságos környezetet teremtsenek, ahol semmi nem zavarja az élményszerzést.  Remek a szálloda adottsága, hiszen a hatalmas arborétumszerű park és a kültéri medencék pompás hátteret biztosítanak a szabadtéri nyári örömökhöz. Ehhez társul, hogy szellősek és nagyok a közösségi terek, és a kávézó terasza is pihenésre, felfrissülésre hívogat.

Szíves vendéglátás, boldog pillanatok

Most még több élmény és szívmelengető érzés fér bele a pihenésbe, mint gondolnád! Jut bőven a testi és lelki felfrissülés boldogságából, az együtt eltöltött idő öröméből, a fürdőzés gondtalanságából, a finom koktélok és ínycsiklandó ételek élvezetéből. Itt körülölel a frissítő víz, a nyugtató zöld és a kényeztető vendégszeretet.

Tenger sok jó

Egy tengerparti nyaralás során mindenki megtapasztalja, hogy a bőre milyen csodás változáson megy keresztül. Nos, ez itt is megtörténhet! A Franciaországból eredő Thalion Ocean Secrets arc­fiatalító kezelésünket az tenger szépítő kincsei gazdagítják. A tengervíz ásványi anyagait, értékes nyomelemeit és a különleges algák kivonatát apró gyöngyök rejtik magukban. Kozmetikusaik egy különleges, a feszesítést és a mély relaxációt segítő masszázzsal juttatják be a gyöngyök hatékony összetevőit a bőrbe. Ezt az igazán nőies, az érzékeket elvarázsoló, relaxáló kezelés mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen fokozza a kollagéntermelődést, feszesít, csökkenti a ráncok mélységét, és fiatalossá teszi az arckontúrokat.

Hévíz kincsei

Ha már Hévízen vagyunk, kihagyhatatlan a tóban való fürdőzés. Tudtad, hogy a természet önmaga gondoskodik arról, hogy 72 óra alatt a teljes víztömeg kicserélődjön? És nem csupán fürdőzésre hívogat a tó. Érdemes körbesétálni, és nordic walking keretében még a mozgásnak is hódolhatunk eközben. Ahogyan a tó, úgy az Egregyi pincesor is kellemes sétatávolságra van a szállodánktól. A rómaiak kezdték el a szőlőművelést ezen a területen, amely máig része a Balaton környéki borrégiónak. A hangulatos pincék mellett a bájos régió ékszerköve a kicsi Árpád-kori templom és a római kori romkert.

Kastélyok, várak – akár kétkeréken is

A szállodától 7 km-re található keszthelyi Festetics-kastély igazi gyöngyszem, megtekintését érdemes összekötni egy belvárosi sétával. Hévíz környékén szuper várak is látogathatók: autóval fél órán belül elérhető a Sümegi és a Szigligeti vár. Remek kiránduló cél a Balatongyöröki Szépkilátó is, ahol pazar látványban gyönyörködhetünk. A szállodában lehet kerékpárt bérelni, amivel akár a Balatonhoz is eltekerhetünk.

Bővebb információt ITT találsz!