Meghan Markle wellnesstippjeit mindenkinek érdemes megfogadnia

2019. december 27.
Meghan Markle már színésznőként is ügyelt testi-lelki egészségére és bombabiztos alakjára, a brit királyi család tagjaként pedig mindig újra és újra megmutatja, mennyire jó formában is van. Ezeket a tippeket érdemes ellesni tőle.

Jóga a testnek és a léleknek

Mivel édesanyja, Doria Ragland jógaoktató, a jógázás már gyerekkora óta fontos része Meghan Markle életének. A hercegné korábban azt nyilatkozta, a jógát nemcsak azért szereti, mert fokozza hajlékonyságát és izomerejét, de azért is, mert segít neki jobban fókuszálni és csökkenteni a szorongást, sőt még jobban is alszik tőle.

Hétköznap diéta, hétvégén lazítás

Markle saját bevallása szerint imád enni, ettől függetlenül a hétköznapokban a tiszta étrend mellett teszi le a voksát. A mindennapokban többnyire igyekszik vegán ételeket fogyasztani, hétvégén azonban kicsit elengedi magát és több mindent megkóstol – abban hisz, hogy itt is az egyensúlyra való törekvés a megoldás.

Kávé helyett levek

A hercegné egyszer elárulta a Shape magazinnak, hogy a leveles zöldekből készült frissen préselt leveket sokkal jobban szereti a reggeli kávénál. Szerinte a kávénál sokkal jobb „természetes energiaforrást” jelentenek az ilyen dzsúszok, ráadásul itt a fogyasztás után nincs hirtelen „összeomlás”, mint a kávé esetében.

Izzasztó méregtelenítés

Meghan Markle állítólag esküszik az infraszaunára – ha teheti, legalább heti egyszer eljár. A bombaformájú hercegné szerint ezzel a módszerrel folyamatosan segíti testét, hogy megszabaduljon a felesleges méreganyagoktól, ráadásul a szaunázás még az izmainak is jót tesz.

Popsugar