Ínycsiklandó tincsmegújítás

2020. augusztus 10. |

A 21. század felgyorsult tempót diktáló világában a hajhullás a nők egyik legkínzóbb szépségproblémájává nőtte ki magát. Szerencsére a kisebb-nagyobb hajszálvesztéssel, vagy akár a száraz, gyenge, töredezett hajjal küzdőknek ma már a hajformázó és -szépítő termékek tengerén túl, finom, belülről ható megoldásokkal is lehetőségük van új életre kelteniük hajkoronájukat.

A szép bőr és a ragyogó haj kettőse a legtöbbünk önbizalmának fontos alappillére, amikor pedig mindez serül valamilyen formában, azzal kicsit mi magunk is sérülhetünk a folyamat romlásában. Utóbbi, azaz a hajhullás, a haj gyengülése sajnos egyre szélesebb körű probléma a nők körében. Felmérések tucatjai vizsgálják a területet, a kozmetikai ipar pedig a maga részéről rengeteg célirányos termékkel, így hajserkentő és -tápláló szérumokkal, pakolásokkal, samponokkal válaszol az egyre nagyobb igényre.

A fokozódó probléma hátterében kismillió ok állhat, a stressz, a hormonális változások, betegségek, de az „urbánus”, modern életvitel is, vagyis a sok hajfestés, hajgöndörítés, hajvasalás, a finom gyorsételek. Hajunk ilyenkor gyorstempóban veszít természetes szépségéből, töredezett és fakó lesz. A napi több mint 100 hajszál elvesztésével járó hajhullás, pedig komoly gát lehet a boldogságunkban. Ilyenkor szoktunk általában a már említett külsős segédeszközökhöz, szuper hajgyökérerősítő szérumokhoz, a szöszös, meggyengült hajszálakat erősítő tápláló olajokhoz, és más csodaszerekhez folyamodni.

Belülről célzottan

Pedig ugyanilyen fontos belülről is támogatnunk a hajkoronánk eredeti, csillogó állapotának visszaállítását, hiszen az egyoldalú táplálkozás, vagy mondjuk egy komolyabb fogyókúra miatti vitamin- és ásványianyag-hiány esetén a szervezetünk ki van éhezve e téren.

A vashiány, a túlzott só- és cukorfogyasztás, jódhiány és az ebből adódó pajzsmirigy alulműködés, az A-, B-, biotin vitaminok hiánya mind fokozzák a hajhullást, a fehérjeszegény diéták következtében pedig a hajszálak elvékonyodnak. Sokat segíthetünk a helyzeten a célirányos étkezéssel, a proteinekben gazdag fogásokkal is, amelyek biztosítják, hogy a hajunk erős maradjon főképp a növekedési fázisban. Fogyasszunk babot, lencsét és hüvelyeseket, de az állati fehérjék is különösen fontosak ilyenkor, köztük az olyan bevált proteinforrások, mint a tojás és a halak.

Finom, de hathatós megoldások

Ha már felismertük ugyan a problémát, és kezelni is szeretnénk – és mindezt belülről –, de elvesztünk a megfelelő vitaminok, és egészséges ételek tengerében, vagy éppen attól tartunk, nem tudunk minden szükséges vitamint megfelelő mennyiségben beiktatni a rohanó napi rutinunk mellett, akkor sincs gond.

Ma már speciális vitamin komplexek is segítik a hajhullás megállítását, a hajnövekedést, köztük pedig akad olyan induló, amely nemcsak hatásos, de öröm fogyasztani is. A HairBunny nevet viselő finom, bogyós gyümölcs ízű nyuszik külsejüket nézve ugyan ínycsiklandó gumicukrot idéznek, de valójában jótékony összetevők sorát rejtő (A-vitamint, B3-vitamint, B5-vitamint, B6-vitamint, B12-vitamint, C-vitamint, D-vitamint, E-vitamint, biotint, cinket, jódot, kolint, folsavat és inozitolt tartalmaznak) hajvitaminok.

Minimum 3 hónapos, kúraszerű alkalmazás mellett – mivel a változáshoz időre van szükség, különösen hajhullás esetén – a HairBunnyban lévő vitaminok szépen beépülnek a szervezetünkbe, jótékony hatásukat kifejtve a hajtövektől a végekig kifejtve.

Látványos csillogás

A guszta kis gyümölcsös ízű nyuszik speciális vitamin összetevő kombinációjukkal a szép és egészséges haj miatti büszkeség érzetét hozzák vissza az életünkbe belülről kifelé táplálva. A rágható gumicukorkomplexek leginkább akkor nyújtanak jelentős mankót a hajkoronánk felturbózásában, ha a külső ápolás és hajdúsítás mellett szeretnénk belülről, a szervezetünk mélyéről kezdve is támogatni a hajszálaink erősödését és a hosszú távú célunk, hogy ismét egészséges, csillogó, dús és hosszú hajunk legyen.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Városi zöld autó női szemmel fiat 500

Városi zöld autó női szemmel

Fokozott kényelem – korlátlan fazonok cipő

Fokozott kényelem – korlátlan fazonok