Megújult a Schwarzkopf Professional Fibre Clinix termékcsaládja

2020. október 15.
A vadonatúj Fibre Clinix termékcsalád a Schwarzkopf Professional legfejlettebb és legintenzívebb regeneráló technológiája, amely teljes mértékben személyre szabható ápolást biztosít a szalon-exkluzív szolgáltatásainak és a mindennapos használatra szánt otthoni hajápoló termékeinek köszönhetően.

A regenerálás a szalonban, a személyre szabott Tribond-szolgáltatással kezdődik, amely azonnal visszaállítja a haj egészséges állapotát.

Testre szabhatóság – a fodrászod segítségével válasszátok ki a hajtípusodnak megfelelő Fibre Clinix Boostert, otthon keverd össze a hajszükségleteidhez illő Fibre Clinix Tribond pakolással és kezeld egyszerre a haj külső és belső károsodását!

A Schwarzkopf Professional intenzív regeneráló technológiájának köszönhetően a Fibre Clinix korábban soha nem látott szintre emeli a hajápolást a személyre szabható, szalon-exkluzív szolgáltatásaival és otthoni használatra szánt termékeivel:

* Triple Bonding technológia – a kötéserősítő technológiák következő generációja, amelyet 10 év kutatás eredményeire alapozunk. Új kötéseket képez a hajban, így belülről erősíti meg a hajszerkezetet, amitől az akár 10x erősebbé válik*

* C21-technológia – rendkívül hatékony kondicionáló technológia, amely azon dolgozik, hogy megvédje a sérült haj külső rétegét. A C21-technológia regenerálja a hajban található 21 lipidből álló láncot, amitől a kutikula közelebb kerül a természetes állapotához, ezáltal pedig fényesebbé és kezelhetőbbé válik

Az erőteljes regeneráló teljesítményének és a testre szabhatóságának köszönhetően a Fibre Clinix az ideális hajfestés utáni szolgáltatás mindazoknak, akik erősebb és élénkebb hajról áhítoznak. A Fibre Clinix az otthoni használat mellett lezárja a festékpigmenteket, így pedig lényegesen hosszabb színmegtartást biztosít!

Otthoni fenntartás

Ha hosszan tartó eredményekre vágysz, folytasd a hajápolást a saját hajszükségleteidnek megfelelő termékekkel. Minden termékcsaládot a bőrápolásban már bizonyított hatóanyagok ihlettek:

* Fibre Clinix Vibrancy – az alfa-hidroxi-sav (AHA) tartalmú formula kiemeli az élénk hajszínt a hosszan tartó színeredmények érdekében

* Fibre Clinix Fortify – a nikotinamiddal gazdagított formula megerősíti és táplálja a hajrostokat

* Fibre Clinix Hydrate – a szkvalén-komplex tartalmú formula egyensúlyba hozza a haj nedvességtartalmát és segít az elasztikusság fokozásában

* Fibre Clinix Volumize – a phytokine hatóanyagnak köszönhetően a formula könnyed hajérzetet és dús hatást biztosít

* Fibre Clinix Tame – a ceramid tartalmú formula láthatóan kezelhetőbbé és simává varázsolja a hajat

Minden otthoni használatra szánt Fibre Clinix termékcsalád az alábbi termékekben érhető el: sampon, balzsam, hajban maradó balzsam, pakolás és booster. A szolgáltatás különlegessége többek között abban rejlik, hogy a különböző Fibre Clinix Boosterek és a Fibre Clinix pakolások keverhetőek egymással, a szolgáltatás ezáltal pedig egyszerre több hajszükségletet képes megcélozni.

A Fibre Clinix szalon exkluzív termék az alábbi Schwarzkopf Professional szalonokban érhető el.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix

Promóció


Kapcsolódó