Megújult a Schwarzkopf Professional Fibre Clinix termékcsaládja

2020. október 15. |

A vadonatúj Fibre Clinix termékcsalád a Schwarzkopf Professional legfejlettebb és legintenzívebb regeneráló technológiája, amely teljes mértékben személyre szabható ápolást biztosít a szalon-exkluzív szolgáltatásainak és a mindennapos használatra szánt otthoni hajápoló termékeinek köszönhetően.

A regenerálás a szalonban, a személyre szabott Tribond-szolgáltatással kezdődik, amely azonnal visszaállítja a haj egészséges állapotát.

Testre szabhatóság – a fodrászod segítségével válasszátok ki a hajtípusodnak megfelelő Fibre Clinix Boostert, otthon keverd össze a hajszükségleteidhez illő Fibre Clinix Tribond pakolással és kezeld egyszerre a haj külső és belső károsodását!

A Schwarzkopf Professional intenzív regeneráló technológiájának köszönhetően a Fibre Clinix korábban soha nem látott szintre emeli a hajápolást a személyre szabható, szalon-exkluzív szolgáltatásaival és otthoni használatra szánt termékeivel:

* Triple Bonding technológia – a kötéserősítő technológiák következő generációja, amelyet 10 év kutatás eredményeire alapozunk. Új kötéseket képez a hajban, így belülről erősíti meg a hajszerkezetet, amitől az akár 10x erősebbé válik*

* C21-technológia – rendkívül hatékony kondicionáló technológia, amely azon dolgozik, hogy megvédje a sérült haj külső rétegét. A C21-technológia regenerálja a hajban található 21 lipidből álló láncot, amitől a kutikula közelebb kerül a természetes állapotához, ezáltal pedig fényesebbé és kezelhetőbbé válik

Az erőteljes regeneráló teljesítményének és a testre szabhatóságának köszönhetően a Fibre Clinix az ideális hajfestés utáni szolgáltatás mindazoknak, akik erősebb és élénkebb hajról áhítoznak. A Fibre Clinix az otthoni használat mellett lezárja a festékpigmenteket, így pedig lényegesen hosszabb színmegtartást biztosít!

Otthoni fenntartás

Ha hosszan tartó eredményekre vágysz, folytasd a hajápolást a saját hajszükségleteidnek megfelelő termékekkel. Minden termékcsaládot a bőrápolásban már bizonyított hatóanyagok ihlettek:

* Fibre Clinix Vibrancy – az alfa-hidroxi-sav (AHA) tartalmú formula kiemeli az élénk hajszínt a hosszan tartó színeredmények érdekében

* Fibre Clinix Fortify – a nikotinamiddal gazdagított formula megerősíti és táplálja a hajrostokat

* Fibre Clinix Hydrate – a szkvalén-komplex tartalmú formula egyensúlyba hozza a haj nedvességtartalmát és segít az elasztikusság fokozásában

* Fibre Clinix Volumize – a phytokine hatóanyagnak köszönhetően a formula könnyed hajérzetet és dús hatást biztosít

* Fibre Clinix Tame – a ceramid tartalmú formula láthatóan kezelhetőbbé és simává varázsolja a hajat

Minden otthoni használatra szánt Fibre Clinix termékcsalád az alábbi termékekben érhető el: sampon, balzsam, hajban maradó balzsam, pakolás és booster. A szolgáltatás különlegessége többek között abban rejlik, hogy a különböző Fibre Clinix Boosterek és a Fibre Clinix pakolások keverhetőek egymással, a szolgáltatás ezáltal pedig egyszerre több hajszükségletet képes megcélozni.

A Fibre Clinix szalon exkluzív termék az alábbi Schwarzkopf Professional szalonokban érhető el.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Óda az énekesmadárhoz előadás

Óda az énekesmadárhoz

Természetes és átlátható átlátható

Természetes és átlátható