Mosakodószivacsba ágyazott tusfürdővel debütál a reform vegán márka

2020. június 17.
Talán megszoktátok már, hogy szépség téren is igyekszünk minél gyakrabban felkarolni a „zöld témaköröket” és újdonságokat. Ezúttal egy izgalmas német újoncot mutatunk be a test- és hajápolási térről, amelynek missziója, hogy megreformálja a test- és hajápolási rutinunkat.

Egyre üdítőbb trendnek bizonyul az utóbbi években erősödő, természetesség iránti igény a szépségszektorban, ahol a növényi összetevők mellett komoly népszerűségnek örvendenek a bolygónk érdekeit védő innovatív megoldások is. Formulák, csomagolások terén is érezhető trend ez, amit az itthon nemrég bemutatott a Foamie egyszerre pipálhat ki. A német test és – hajápolási márkáról eddig ugyan nem hallottunk, de a missziója mindenesetre szimpatikus – miszerint innovatív „alkotásaival” igyekszik alaposan megreformálni a test- és hajápolási rutinunkat.


Cuki hibrid zöldeknek

De nézzük, mindez mit is jelent a gyakorlatban. A Foamie vegán, cruelty free, környezettudatos szériájában az egyik legkülönlegesebb induló – legalábbis első blikkre mi nem tudtuk nem ezt észre venni – egy szabadalmaztatott 2 az 1-ben hálós mosakodószivacs és tusfürdő hibrid. Azoknál, akiknek fontos, hogy minimálisra csökkentsék a fürdőszobában felhasználásra kerülő műanyag mennyiségét, nagyot szólhat ez a külön mosakodószivacsot nem igénylő tusfürdő/szappan.


Belsejében szappangolyók rejtőznek, amelyek ahogyan víz éri őket, krémes habbal tisztítanak. A „sokmindenmentes” (na jó, íme a lista: parabén-, szilikon-, színezék-, szulfát-, ásványolaj- és lilial-mentes) vegán és újrahasznosítható duó egyébként 30 fürdésre elég. Háromféle illatból tudunk választani, The Berry Best, Aloe You Vera Much és Shake Your Coconuts (extra bőrradírozó) fantázianév alá rejtve.

Azért a sorozat többi tagja is megér némi figyelmet, a márka másik top termékcsaládja, a szilárd sampon és szilárd balzsam szintén zéró műanyag csomagolás mottó alatt csábít, de a megrögzött utazóknak érdekes lehet a márka cuki Travel Buddy tárolódoboza is. A kiegészítő termék lényegében egy újrahasznosítható doboz (80% búzarostból és 20% újrahasznosított polipropilénből) a szilárd samponokra és balzsamokra szabva.

Olvass tovább!

Fotó: Unspalsh