Itt a sampon, ami kizárólag neked készül

2020. április 21.
A gondosan összeállított bőrápolási rutin mellé páratlan hajápolási rituálé dukál, méghozzá olyan termékekkel, amelyek úgy készültek, hogy ténylegesen kielégítsék egyéni vágyainkat. A Function of Beauty hajápolási termékeket gyártó amerikai cég legfőbb célja, hogy ezen igényeknek megfelelően állítsa elő samponjait, hajbalzsamjait és egyéb szépségtermékeit. Mikor máskor lenne ideálisabb újdonságokat kipróbálni, ha nem karantén idején?

A Function of Beauty azt kommunikálja magáról, hogy ők az első olyan márka, amely legyártja az általad összeállított készítményeket. A feladatod roppant egyszerű: csupán ki kell töltened egy kérdéssort a hajaddal és a kívánságaiddal kapcsolatban. Add meg hajad típusát (egyenes, hullámos, göndör, extragöndör), textúráját, fejbőröd hidratáltságát (száraz, normál, zsíros), majd válassz ki legfeljebb öt célt, amelyeket a termékek használatával szeretnél elérni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

How many angles is too many angles? Hint: the limit does not exist (📸: @editionalbeauty)

function of beauty (@functionofbeauty) által megosztott bejegyzés, Márc 2., 2020, időpont: 7:07 (PST időzóna szerint)

Az opciók között nemcsak a haj egyenesítése, erősítése vagy fényesítése szerepel, hanem a göndörítés, a dúsítás és a hidratálás is. Ezt követően a neked tetsző illatok, valamint a készítmények színei között válogathatsz.

Saját termék, saját név

Amitől igazán a sajátodnak érezheted a terméket, az az utolsó lépés: adj neki nevet! A cég a válaszaid alapján olyan összetevőkből állítja össze az általad tervezett hajápolási termékeket, hogy azok a legmerészebb elképzeléseidet is túlszárnyalhassák. A több mint hatvan természetes összetevőt a tudományra alapozva választották ki, valamint mindegyiket alapos teszteknek vetettek alá, hogy megbizonyosodjanak azok biztonságos hatásáról, minőségéről és hatékonyságáról.

Láttad már?

A hidratálásért a kókuszolaj és az aloe vera felel, az ápolt hajvégek a kék-zöld algának és a kókuszgyümölcs-kivonatnak köszönhetőek, a kócosságtól pedig a tamariszkfa-kivonat és a marokkói argánolaj párosa óv meg. Összesen ötvennégytrillió különböző formula készíthető, így mindenki hajára és fejbőrére – és azok problémáira – akad megfelelő kombináció.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ROSE ALL DAY 🌹🌹🌹 Drop a 🌹 below if you’ve ordered Strike A (R)ose 🤩✨

function of beauty (@functionofbeauty) által megosztott bejegyzés, Jan 27., 2020, időpont: 7:01 (PST időzóna szerint)

„Épp elég komolyság van a világon, a samponnak nem kell annak lennie” – olvasható az egyébként Európába, azon belül Magyarországra is szállító cég honlapján. A Function of Beauty állítása szerint hajlamosak vagyunk megelégedni samponokkal, amelyek ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan az illatuk, és hasonló igényű emberek számára készültek. Ebben az esetben viszont – a flakonmérettől függően 36-39 dollárba kerülő árért cserébe – te döntheted el, pontosan mi és milyen céllal kerüljön a tubusodba.

Szöveg: Berberovics Bea, a Central Médiakadémia hallgatója

Olvastad már?