Vidd magaddal a művészet élményét a kávédon!

2020. október 19.
A Mizo Coffee Selection termékcsaládot 2017-ben vezettük be. Az idén 3. születésnapját ünneplő portfólió ősszel különleges csomagolásban kerül a polcokra.

Ma már hagyomány a kávézás és a kultúra szoros összekapcsolódása, a XIX. században és napjainkban is számtalan író, költő, festő választja inspirációjának környezetéül a kávézókat. A betérő emberek zaja, a kávégépek monoton zúgása egyfajta csend a száguldó világban.

Egy espresso mellett jólesik beszélgetni. Ma is megannyi kávézó dönt úgy, hogy kortárs alkotásoknak ad helyet a falain időszakosan vagy állandó kiállításokkal. 2020 őszén a Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria együttműködésével egy limitált szériás Mizo Art Coffee kollekciót alkotottunk meg, hogy a művészet élményét bárki magával vihesse. A Mizo Coffee Selection segítségével az alkotások a Plein airhez hasonló szemlélettel a szabadba is kivihetőek, álmodozhatunk, elmélkedhetünk, inspirálódhatunk, miközben belekortyolunk a művészet hívogató szépségébe.

Célunk, hogy a kávén keresztül fogyasztóink kedvet kapjanak ahhoz, hogy további alkotásokat ismerjenek meg, ugyanis egy-egy Mizo Art Coffee segítségével betekintést kaphatnak a festmények világába. A csomagolásokon minden műről található különleges információ, amelyet kibővítve a www.mizo.hu/artcoffee oldalon, és a további kommunikációs felületeken részleteiben is olvashatnak majd.

Létezhetünk csak úgy. Szabadon. Bárhol. Festészetet, a történelmet, évszázadokat vihetünk magunkkal a kávénk segítségével.

Promóció