Hialuronsavas töltés, mimikai ráncokat célzó botox kezelés? Mit válasszak?

2020. november 20.
A töltőanyagok szerte a világban nagyon népszerűek, mert segítenek a bőr öregedési folyamatait visszafordítani. Az egyes töltőanyagok az arc feltöltésére, az orcák megemelésére, az ajkak teltebbé tételére, a ráncok kisimítására és a hidratáltság helyreállítására használhatók.

A hialuronsav a bőr és a kötőszövet alap építőeleme. Majdnem minden szövetben megtalálható, viszont mindenhol más a szerepe. Az izmokban és a bőrben a rugalmasságért felel, az ízületeknél pedig jelentős hatása van az ízületi kopás elleni védelemben, de fontos szerepet játszik a gyulladások csökkentésekor és a sebgyógyulási folyamatokban is.

A kötőszövet sejtközötti állománya kollagénből, elasztinból és hialuronsavból áll. A kollagén biztosítja a bőr alap megtámasztását (a vázat), az elasztinnak köszönhető a bőr rugalmassága (a mimikai mozgások után a ráncok kisimulnak), a hialuronsav pedig vizet raktároz. Ennek köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása.

A kor előrehaladtával mindhárom elem mennyisége, termelődése csökken. A töltőanyagok szerte a világban nagyon népszerűek, mert segítenek a bőr öregedési folyamatait visszafordítani. Az egyes töltőanyagok az arc feltöltésére, az orcák megemelésére, az ajkak teltebbé tételére, a ráncok kisimítására és a hidratáltság helyreállítására használhatók. A kezeléstől és a használt hatóanyag minőségétől függően az eredmények akár 24 hónapig fennállhatnak.

Bársony Esztétika

A hialuronsav hasonló hatású, mint a kollagén I. típusa, vagyis segít a bőr feszesen tartásában. A hialuronsav egy vízmegkötő anyag, vagyis saját tömegének akár ezerszeresét is képes a vízből magába zárni, így a bőrben tartani a nedvességet.

A hialuronsav 25 éves kor után elkezd csökkeni a bőrben, de ennek az esésnek a mértéke még a kollagénnél is nagyobb. A hialuron pótlása kiemelkedően fontos a fiatalos arcbőr érdekében. Tudományos kísérletek bizonyították, hogy hialuronsavas töltés hatására beindul a bőrben a kollagénszintézis is. Így a kezelt területek megfiatalodnak.

Kinek ajánljuk a hialuronsavas kezelést?

Minden olyan 25-30 év feletti nőnek és férfinak, aki műtét nélkül egy természetes, biztonságos eljárással szeretné megőrizni bőre fiatalságát vagy korrigálni a kisebb ráncokat.

Miért ilyen fiatalon?

A kezelést azelőtt érdemes elkezdeni, mielőtt a bőr megtörne, és a felszín alatt átrendeződnének a kollagénrostok.

Hogyan történik, mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés érzéstelenítéssel kezdődik, ez után 20-30 percet vesz igénybe, utána vissza lehet térni a napi teendőkhöz. Így akár egy ebédszünetben is elvégezhető.

Milyen hialurontartalmú töltőanyagot válasszunk?

A Bársony Orvos-Esztétikában minőség számunkra nem kompromisszum! A mi választásunk a JUVÉDERM®!

  • A JUVÉDERM® a világelső márka a hialuronsav (HA) -tartalmú töltőanyagok piacán.
  • Eredményei akár 9-24 hónapig is fennmaradhatnak a kiválasztott kezeléstől függően.
  • A bőr alatti szövetekbe kerülve természetes megjelenést biztosít.

Bársony Esztétika

Mi történik akkor, ha a hialuronos töltés önmagában nem elég?

Erre is van biztonságos megoldásunk!

Míg a hialuronos töltés az állandó, izommozgás nélkül is jól látható ráncok kisimítására alkalmas. A botoxkezeléssel képesek vagyunk a dinamikus, úgynevezett mimikai ráncokat kezelni. Ha mindkét típusú ránccal rendelkezik, akkor a Bársonyban plasztikai sebészünk vagy bőrgyógyászunk a két kezelés kombinációjának segítségével állítja össze az egyénre szabott kezelési tervet, amellyel a tökéletes eredmény garantálható.

A hialuronsav már a bőr megfelelő rétegébe juttatást követően feltölti a barázdákat. Az eredmény azonnal látható. A mimikai ráncokat célzó botoxkezelést követően azonban várnunk kell néhány napot, amíg a befecskendezett hatóanyag reakcióba lép az idegsejtekkel, és meggátolja az ott lévő izom és az ideg között ingerület átvitelt, vagyis kiiktatja az izommozgást.

Aktuális ajánlatokhoz lapozd át online a Bársony Orvos-Esztétika prospektusát >>

Bársony Esztétika

Promóció