Találd meg a tökéletes alapozót – miniteszt az igazit keresőknek

2020. november 16.
Ma már szinte zavarba ejtő a kínálat alapozók terén, textúrák, árnyalatok, sokat ígérő finishek és célirányosan alkalmazott, hatásos összetevők sokasága nehezítheti meg a választást. A Marie Claire szeptemberi lapszámából következik egy kis ízelítő egy miniteszt formájában.

Te mit vársz el az igazitól?

alapozó miniteszt
1. L’Oréal Paris True Match alapozó 4799 Ft
A 15 színben elérhető alapozócsaládban az alaptónusokon kívül az altónusok segítenek a tökéletes színt megtalálni. A megújult formula ráadásul extra hidratáló hatást ígér, hialuronsavval, vitaminokkal és anti-oxidánsokkal.

2. Giorgio Armani Luminous Silk Foundation 19 450 Ft
A luxuskelmék által ihletett Luminous Silk könnyű, díjnyertes alapozó, amely azonnal egyesíti az arcbőrt selymesen ragyogó bőrképet biztosítva. A selyem ihlette, belső ragyogást adó alapozó építhető fedésű és javítja a bőr textúráját is.

3. Dior Diorskin Forever Perfect Mousse 15 490 Ft
A könnyed mousse állag azonnali hosszan tartó, extra matt hatást ígér, mindezt gyengéd, nem púderes fedést biztosítva. Szinte észrevétlenül elolvad a bőrön, matt, homályosító réteget hagyva maga után.

alapozó teszt

4. M.A.C Studio Fix Fluid SPF 15 alapozó 10 900 Ft
A zsíros bőrtípus megmentője, természetes matt végeredményt biztosít közepestől az erős fedésig és csökkenti a bőrhibák megjelenését. Olajmentes, izzadtság- és páraálló, zsírosodásgátló hatással felvértezve. Sima, hibátlan bőrképet érhetünk el vele.

5. Clarins pórus tökéletesítő alapozó 12 000 Ft
A látható pórusokkal és egyéb tökéletlenségekkel is megbirkózik a second skin érzetet adó alapozó. A hibátlan bőrért természetes agyaggal és mikrogyöngyökkel dúsítva dolgozik, ultra-könnyű formulája gyengéden tünteti el a tökéletlenségeket.

6. HUDA BEAUTY #FauxFilter alapozó 40 dollár
A kultikus alapozó nagy sláger az online beauty világban, főleg a hiperpigmentációval küzdő, erős, ugyanakkor bársonyos fedést keresők körében. 30 árnyalatban elérhető, tartós, és tényleg szépen elrejti erősen pigmentált textúrájával a foltokat, de akár hegeket is.

Láttad már?

Fotó: Pexels