Csapj le a szezon legexkluzívabb, bőrápolás-imádók számára szánt ajándékára!

2020. november 23.
Karácsonyi hagyományához híven a Kiehl’s idén is összeállt egy kiemelkedő művésszel, és közösen ünnepi pompába öltöztették a legnépszerűbb termékeket. A különleges, limitált csomagolású termékválogatás egy közös együttműködés gyümölcse a lyoni illusztrátorral, Maite Franchivel. Franchi geometriai formákkal, élénk színekkel és finom textúrákkal díszítette a termékeket, így hozva melegséget és gazdagságot a Kiehl’s világába, és ünnepi hangulatot a vásárlók otthonába.

Idén, a Kiehl’s büszkén mutatja be eddigi legzöldebb karácsonyi kampányát, összpontosítva a kevesebb hulladékra és a fenntarthatóságra. A kollekció a márka közönségkedvenc formuláinak limitált kiadású termékeiből áll: Crème de Corps, Midnight Recovery Concentrate, Ultra Facial Cream, Butterstick Lip Treatment (Untinted és Simply Rose), Calendula Herbal-Extract Toner, Creamy Eye Treatment with Avocado.

Crème de Corps Whipped Body Butter

Kiehl’s

Ez a fényűző, légies testvaj ápolja és hidratálja a bőrt, miközben könnyed és nyugtató shea vajas illatot hagy maga után. Vásárlói kedvenc formula ragyogó díszekkel mintázott csomagolásban az ünnepi hangulat valódi megjelenése.

Midnight Recovery Concentrate

 Kiehl’s

A növényi és esszenciális olajokból megalkotott legnépszerűbb arcápoló olajunk segít egy éjszaka alatt feltölteni a bőrt és simább, ragyogóbb megjelenést biztosít reggelre. Az ikonikus éjkék üveg különleges illusztrációkkal díszítve érkezik, csak az ünnepekre.

Ultra Facial Cream

Kiehl’s

Ünnepel a Kiehl’s első számú best-seller arckrémjével, amit most modern geometrikus formák díszítenek a tégely oldalán és tetején egyaránt. Hűen a Kiehl’s stílusához, ez az egyedülálló könnyű és tápláló formula „ultra” tesztelten és „ultra” bizonyítottan 24 órás hidratálást nyújt még a legextrémebb körülmények között is.

Butterstick Lip Treatment (Untinted és Simply Rose)

Kiehl’s

Készítsed elő ajkaidat az ünnepi időszakra hidratáló ajakápolónkkal, amelyet idén mókás karikatúrák díszítenek. Kókuszolajjal és shea vajjal gazdagított tápláló ajakápolónk puhítja az ajkakat és gazdag hidratáltságot biztosít a zord téli körülmények ellen.

Scented Body Soap (Lavender, Coriander, Grapefruit)

Kiehl’s

Sárgabarackmaggal gazdagított szeretett szappanjaink gyengéden hámlasztják a bőrt, eltávolítva az elhalt felszíni hámsejteket, sima és frissítő érzetet hagyva maguk után. Limitált ideig a fürdőszoba elengedhetetlen kellékei vidám és játékos csomagolásban érkeznek, és készen állnak az azonnali ajándékozásra.

Calendula Herbal-Extract Toner

 

kiehls

Kényeztesd magad ezzel a körömvirágos klasszikussal, amelyet még örömtelibbé varázsoltunk idén. Ez az alkoholmentes formula válogatott körömvirágszirmokat és nagybojtorjángyökér-kivonatot tartalmaz, hogy finoman tisztítson és fiatalítson minden bőrtípust.

Megújult a ránctalanítás bajnoka!

Kiehl’s

A tél közeledtével a bőrünk egyre több törődést igényel a változó időjárási viszonyok miatt. A megújult Super Multi-Corrective Cream 7 az 1-ben tulajdonságú öregedésgátló csodatermék. Többfunkciós formulája gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, mint például fitomimetikus A-vitamin, hamvaskéreg gomba és ProxylánGX. Klinikai vizsgálattal bizonyított, hogy ez az innovatív formula 7 jótékony hatást fejt ki a bőrre, amelyek segítenek láthatóan csökkenti az öregedés jeleit: feszesebb bőr, megemelt arckontúr, kevesebb ránc, ragyogóbb bőr, rugalmasság, egyenletes bőrtextúra, egységes bőrtónus.

kiehl's

Örömmel várunk üzletünkbe egy díjmentes bőrkonzultációra, amelyet követően a bőrtípusodnak legmegfelelőbb 5 kismintával ajándékozunk meg! 18 000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 2 luxus minitermékkel és egy neszesszerrel lepünk meg. Az ajándék átvételéhez mondjad be a „kiehlskarácsony” kódot.*

Fedezd fel a Kiehl’s vásárlói kedvenc termékeit és formuláit egy hónapon keresztül a limitált kiadású adventi kalendáriumunk által, ami most műanyagmentes és teljesen mértékben újrahasznosított papírból készült.

* Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció 2020. 12. 31-ig érvényes.

Kiehl’s Westend 1062 Budapest, Váci út 1-3. Eötvös József sétány 35/a Tel: +36-1/236-0222

Kiehl’s Allee 1117 Budapest Október Huszonharmadika u. 8-10. Tel: +36-1/249-1803

Kiehl’s Aréna 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Tel: +36-1/426-075

Promóció