Fiatalosabb megjelenésű bőr 2 lépésben

2020. november 30. |

A bőrünk mindig időben jelzi, hogy ideje kiemelt figyelmet szentelnünk neki. Döntsünk már ma, és kezdjük el a Nu Skin 180°® termékek használatát!

A rendszer kialakításakor a márkát az öregedés látható jeleinek enyhítése vezérelte: a rendszer klinikailag igazoltan segít a textúra javításában, az egyenletesebb bőrtónus kialakításában, az apróbb barázdák és ráncok megjelenésének csökkentésében és az általános fiatalosabb megjelenés elérésében.

Az arcbőr megújulásának egy igazán praktikus módja. Szabaduljunk meg a fakó, megöregedett bőrtől a Nu Skin 180°®AHA Facial Peel and Neutralizer segítségével – a simább, fiatalosabb külsőért. A 10% tejsavoldatot tartalmazó, tudományosan bizonyított készítmény eltörli az öregedés és a napkárosodás látható jeleit az agresszív klinikai hámlasztók esetén szükséges gyógyulási idő nélkül. Ez az önmagában, vagy a Nu Skin 180°® rendszer részeként is hatásos erőteljes archámlasztó ösztönzően hat a sejtek megújulására, és csökkenti a barázdák és ráncok megjelenését. A Nu Skin 180°® AHA Facial Peel and Neutralizer jótékony hatásai biztosan nem maradnak észrevétlenül!

A Nu Skin 180°® termékcsalád tagjai számos öregedésgátló hatással kecsegtetnek, úgymint a sejtmegújulás serkentése, nedvességmegkötő képesség biztosítása, a stratum corneum vízzáró funkciójának erősítése, a bőr ellenálló képességének növelése a környezeti stresszfaktorokkal szemben, valamint a bőr megóvása az öregedést okozó oxidatív stressztől az antioxidáns védelem biztosításával.

A Nu Skin 180°® öregedésgátló bőrápoló rendszer tartalma: Nu Skin 180°® Face Wash, 180°® Skin Mist, 180°® Cell Renewal Fluid, 180°® UV Block Hydrator SPF 18 és 180°® Night Complex.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera