Fiatalosabb megjelenésű bőr 2 lépésben

2020. november 30.
A bőrünk mindig időben jelzi, hogy ideje kiemelt figyelmet szentelnünk neki. Döntsünk már ma, és kezdjük el a Nu Skin 180°® termékek használatát!

A rendszer kialakításakor a márkát az öregedés látható jeleinek enyhítése vezérelte: a rendszer klinikailag igazoltan segít a textúra javításában, az egyenletesebb bőrtónus kialakításában, az apróbb barázdák és ráncok megjelenésének csökkentésében és az általános fiatalosabb megjelenés elérésében.

Az arcbőr megújulásának egy igazán praktikus módja. Szabaduljunk meg a fakó, megöregedett bőrtől a Nu Skin 180°®AHA Facial Peel and Neutralizer segítségével – a simább, fiatalosabb külsőért. A 10% tejsavoldatot tartalmazó, tudományosan bizonyított készítmény eltörli az öregedés és a napkárosodás látható jeleit az agresszív klinikai hámlasztók esetén szükséges gyógyulási idő nélkül. Ez az önmagában, vagy a Nu Skin 180°® rendszer részeként is hatásos erőteljes archámlasztó ösztönzően hat a sejtek megújulására, és csökkenti a barázdák és ráncok megjelenését. A Nu Skin 180°® AHA Facial Peel and Neutralizer jótékony hatásai biztosan nem maradnak észrevétlenül!

A Nu Skin 180°® termékcsalád tagjai számos öregedésgátló hatással kecsegtetnek, úgymint a sejtmegújulás serkentése, nedvességmegkötő képesség biztosítása, a stratum corneum vízzáró funkciójának erősítése, a bőr ellenálló képességének növelése a környezeti stresszfaktorokkal szemben, valamint a bőr megóvása az öregedést okozó oxidatív stressztől az antioxidáns védelem biztosításával.

A Nu Skin 180°® öregedésgátló bőrápoló rendszer tartalma: Nu Skin 180°® Face Wash, 180°® Skin Mist, 180°® Cell Renewal Fluid, 180°® UV Block Hydrator SPF 18 és 180°® Night Complex.

Promóció