Ránctalanító arckezelés, ami a pigmentfoltokra és a hajszálerekre is hat?

2020. december 07.
A nevében is benne van, hogy ez a korszerű, fényterápiás eljárás „rejuvenálja” azaz megújítja a bőrt. Méghozzá nem is akárhogyan!

Ez nem más, mint a photorejuvenáció! A nevében is benne van, hogy ez a korszerű, fényterápiás eljárás „rejuvenálja”, azaz megújítja a bőrt. Méghozzá nem is akárhogyan! A photorejuvenáció igazi 3 az 1-ben kezelés, három problémát is képes kezelni!

  1. Fiatalítja a bőrt

Első és legfontosabb előnye ennek a kezelésnek, hogy a kollagén- és elasztintermelés fokozásával a bőr rugalmasságát, hidratáltságát növeli, eltünteti a ráncokat, tehát fiatalít.

  1. Halványítja a pigmentfoltokat

Második előnye, hogy a kezelés hatására elhalványulnak a bőrön látható színeltérések, pigmentfoltok, öregségi barna foltok, tehát a kezelés homogén bőrszínt eredményez.

  1. A hajszálerekre is hat

Harmadik előnye pedig az, hogy a photorejuvenációs kezelés hatására a bőr felszínén elhelyezkedő apró értágulatok elhalványulnak, illetve megszűnnek.

A lézeres bőrfiatalítástól eltérő elven, hámlasztás nélkül, a bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül fiatalít, és serkenti a bőr belső rétegének megújulását. Photorejuvenációval Photorejuvenáció | barsony.hu kiegészíthető a lézeres bőrfitalító eljárás is, így fokozható a hatás és az eredmény tartóssága.

Hogy működik?

IPL technológia segítségével a nagy energiájú fénynyaláb a bőr alsó rétegeiben hőenergiává alakulva serkenti a kötőszöveti sejtek kollagén- és elasztintermelődését, amelyek a bőr rugalmasságát és lágyságát biztosítják. A kezelés hatására a kollagén újraépíti önmagát, majd az új kollagén betölti a réseket, üres területeket a ráncokban és a repedésekben. A photorejuvenációs kezelés hatására a bőr vízmegkötő képessége többszörösére növekszik. A bőr szemmel láthatóan feszesebb, fiatalosabb, hamvasabb lesz.

Kiknek ajánljuk a fényterápiás bőrfiatalítást?

Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a korszerű módszert, akik szokásos napi tevékenységük mellett szeretnék bőrük fiatalságát visszaszerezni. Az arcbőr, a nyak, a dekoltázs és a kézhátak visszafiatalításának új módszere, amely nem jár fájdalommal, eredménye tartós, kockázat- és mellékhatásmentes.

Ez a módszer nem jár mély hámlasztással, ezért nincs szükség utókezelésre. A bőrön a kezelés után néhány óráig piros lehet a kezelt bőrfelület. A kezeléssorozat időtartama alatt a napozás, szoláriumozás nem megengedett, és SPF 50+ fényvédelem ajánlott.

Egy kezelés elegendő?

A fényterápiás bőrfiatalító kezelést célszerű kúraszerűen alkalmazni. A kezelés körülbelül 20 percig tart, amelyet 3 hetente érdemes ismételni 4-5 alkalommal. A kötőszövetekre gyakorolt hatás általában a harmadik kezelés után válik jól érzékelhetővé, eredménye hónapokig jól látható. Tetszés szerint ismételhető egy-egy alkalommal vagy kúraszerűen is.

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés ára a Bársony Orvos-Esztétikában 35 000 Ft/alkalom.

Aktuális akciónkért kattints ide: barsonywebshop.hu | Photorejuvenáció

Promóció