Te is töröd a fejed, ha ünnep közeleg…?

2020. december 09.
Az ajándékozás egy nagyon kedves gesztus, mellyel kifejezhetjük a szeretetünket és a törődésünket a hozzánk közel állóknak. Az ideális meglepetés kiötlése azonban sokszor igen komoly fejtörést okoz. Szerencsére ma már léteznek előre összeállított, nőknek szóló ajándékcsomagok is, amik a tanácstalan férfiaknak is hatalmas segítség, ha szeretnének örömet okozni hölgyismerőseiknek.

Melyek a legjobb ajándékcsomagok nőknek?

Karácsony, húsvét, születésnap, névnap, évforduló… mind-mind olyan alkalmak, amikor illik egy kis ajándékkal kedveskedni az ünnepelteknek vagy a hozzánk közel álló személyeknek. Ajándékot adni és kapni csodálatos dolog, de tagadhatatlanul létezik egy kellemetlen része is: az ötletelés.

Mindenki került már abba a kellemetlen szituációba, amikor valami olyasmivel lepték meg, amiről már az első pillanatban tudta, hogy sosem fogja hasznát venni, esetleg egyáltalán nem is tetszett, viszont nem akarta megbántani az ajándékozót. Ilyenkor többnyire felvesszük az erőltetett mosolygást, és hálálkodva megköszönjük az ajándékot, amin jó eséllyel hamar túladunk, vagy bekerül a kacatok közé.

Különösen a férfiak azok, akik szeretnek megmaradni a jól bevált „csoki, virág, plüssfigura” hármasnál, holott a legtöbb hölgy talán sokkal inkább örülne egy nőknek szóló ajándékcsomagnak.

Milyen ajándékcsomagokat ajánlunk nőknek?

Bár egy meglepetésdobozt egyesével is össze lehet állítani, aki azonban nem biztos a dolgában, annak jó szívvel ajánljuk a Helia-D nőknek készült ajándékcsomagjait. Ezek a szettek szépségápolási termékeket tartalmaznak, amelyek az egyes bőrtípusok és korcsoportok bőrápolási szokásait figyelembe véve lettek összeállítva.

A ránctalanító és hidratálókrémet magába foglaló csomagok ugyanannak a termékcsaládnak a nappali és éjszakai krémeit tartalmazzák, így a reggeli és az esti arcápolási rutin teljessé tehető. Ráadásul együttesen használva sokkal hatásosabbak is. Ilyen például a Tokaji bor kivonatát tartalmazó Botanic Concept hidratáló és ránctalanító ajándékcsomagok egyike.

A ránctalanító szettek némelyike tartalmaz valamilyen egyéb készítményt, például arcszérumot vagy szemránckrémet is, illetve a hidratáló csomagok között is akad olyan változat, amelyben micellás víz is található, de testápolóból és kézkrémből álló intenzív hidratáló szettek között is válogathatsz.

Az ajándékcsomagok további előnye, hogy a termékek dekoratív, ízléses díszdobozban helyezkednek el, ezáltal a csomagolásra sem kell gondot fordítani. Elegendő egy szép színes szalag, néhány kedves szó egy kis üdvözlőkártyán, és máris kész a meglepetés, amely újdonsült tulajdonosa arcára biztosan mosolyt varázsol majd.

Egy kis figyelmesség

Az olyan kiemelt ünnepi időszakok, mint például a karácsony, sok embernek okoznak komoly fejtörést. A rengeteg boltról boltra járás, az ajándékok összeállítása a legtöbbek számára csak nyűg, és elveszi az ünnep varázsát. Pedig rengeteg bosszankodást megspórolhatunk, ha például diszkréten kifaggatjuk szeretteinket a kedvenc kozmetikumaikról, és ezekből állítjuk össze a csomagot, amely így nemcsak hasznos, hanem figyelmes ajándék is lesz.

És ha már ajándékozás, megérdemeljük, hogy néha magunkat is meglephetjük egy-egy csomaggal, amik ráadásul még a pénztárcánkat is kímélik. A Helia-D csomagokat ugyanis úgy állították össze, hogy kedvezőbb áron juthass hozzá kedvenceidhez, mintha külön-külön vásárolnád meg őket. A Helia-D csapata így kíván Boldog Ünnepeket mindenkinek!

www.helia-d.hu

Promóció