Milyen ajándéknak örülnek az egyes csillagjegyeknek?

2020. november 24.
Minden karácsony előtt eljön az a pont, hogy elakadunk a tökéletes ajándék megtalálásával valamelyik hozzátartozónk, családtagunk vagy barátunk, esetleg munkatársunk számára. Ez független attól, hogy élményt, apró figyelmességet vagy tárgyat szeretnénk adni az ünnep alkalmából. Ha minden kötél szakad, és elfogytak az ötletek, a csillagjegyek és az asztrológia segíthet a megfelelő ajándék kiválasztásában.

Idén is hatalmas torlódás várható a csomagok kiszállításával az ünnepek előtt, ráadásul a boltokat sem célszerű a nyakunkba venni, és órákon át járni. Ha szeretnénk megkönnyíteni a saját dolgunkat, adjunk egy esélyt az asztrológiának a karácsonyi ajándékok kiválasztásában. Ha ismerjük a célszemély csillagjegyét, aszerint is megkereshetjük a számára megfelelő tárgyat vagy élményt, hogy mit javasolnak a csillagok.

ajandek-csillagjegy-zodiakus-asztrologia

Kos (március 21. – április 19.): az aktív

A csillagjegy szülötteinek energiája végtelen, rengeteget sportolnak, így az általuk űzött sportághoz passzoló eszközzel vagy felszereléssel biztosan nagy örömet szerezhetünk nekik. Mivel a piros színt nagyon szeretik a Kosok, így valami piros kiegészítő, sál vagy kesztyű is elnyerheti a tetszésüket. Ha a szerelmünkről van szó, élményajándékkal szerezhetjük a legnagyobb boldogságot a csillagjegy szülötteinek. Készítsünk kedvenc előadóikkal zenelistát, vehetünk jegyet kedvenc csapatuk meccsére jövő évre. 

Bika (április 20. – május 20.): az érzékek embere

A Bikák azokat az ajándékokat értékelik igazán, amelyek az érzékeikre hatnak. Egy doboz különleges csokoládé vagy puha kasmírtakaró remek választás a csillagjegy szülöttei számára. Bár gyakran éri az a vád az ajándékutalványokat, hogy fantáziátlan és személytelen ajándék, ám a Bikák szeretik eldönteni, mire költik a pénzüket, és imádnak válogatni a kedvenc boltjuk kínálatában, így ők biztosan értékelik az ilyen ajándékot. Ha egy Bikának vásárolunk ajándékot, mindig tartsuk szem előtt, hogy a minőség náluk sokkal fontosabb a mennyiségnél: inkább egy kis üveg, ám drágább parfümöt válasszunk számukra, mint nagyobb, ám rosszabb minőségűt. 

Ikrek (május 21. – június 20.): az intellektuális

Olyan ajándékot válasszunk az Ikrek jegyűek számára, amely megdolgozgatja az agyukat. Egy izgalmas krimivel vagy magazin-előfizetéssel biztosan nem tévedünk, ha a csillagjegy szülötteinek vásárolunk ajándékot. Mivel a kéz nagyon fontos az Ikreknek, egy finom, karácsonyi illatú kézkrém vagy egy ragyogó gyűrű garantáltan lenyűgözi. 

Rák (június 21. – július 22.): a szentimentális

A legjobban a csak nekik szóló, személyesen nekik készített ajándékoknak örülnek a csillagjegy szülöttei. A kézzel készített dolgok mindig lenyűgözik őket, legyen szó egy apró festménytől a kötött pulcsin át a saját készítésű csokoládéig. Nagyon szeretik az ezüstből készült tárgyakat a Rákok, így egy kis tükör a monogramjukkal, vagy egy képkeret a kedvenc közös élményünket megörökítő fotóval biztosan telitalálat lesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): a szépség

Minden olyan ajándék remek választás az Oroszlánok számára, amely kiemeli és fokozza szépségüket. Kozmetikumok, frizurakellékek mind kerülhetnek a csillagjegy szülötteinek csomagjába. Jó, ha tudjuk, hogy az állatmintás dolgokat kifejezetten szeretik az Oroszlánok, így egy sál és más ruhadarabok ilyen mintával szintén jó ajándékok számukra. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): a gyakorlatias

Nem a rémálomfogó a legtökéletesebb ajándék egy olyan praktikusan gondolkodó csillagjegy számára, mint a Szűz. Mivel nagyon szeretnek rendszerezni, egy különleges határidőnapló biztosan megdobogtatja a szívüket, de egy organikus készítményekből összeállított ajándékcsomag is jó ajándék a csillagjegy szülöttei számára. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): a zenerajongó

A csillagjegy szülötteinek különleges érzéke van a zenéhez. A koncertjegyekkel nem foghatunk mellé náluk, ám rögtön kettőt vegyünk, mivel a Mérlegek nem szeretnek társaság nélkül maradni. Arra érdemes figyelni a Mérlegeknek való ajándékválasztáskor, hogy mindenből kettőt vegyünk, ha nekik vásárolunk, mivel az egyensúly nagyon fontos számukra: gyertyatartóból, könyvtámaszból, szobrocskából. Mivel szeretik az otthonukat szépítgetni, a dísztárgyaknak nagyon örülnek, csak ne felejtsünk el kézzel írt, szívhez szóló ajándékkártyát mellékelni hozzá.

Olvastad már?

Skorpió (október 23. – november 21.): a titokzatos

A Skorpióknak olyan ajándékot válasszunk, amely segít elrejteni megjelenését: egy jó napszemüveg, sál vagy menő sapka mind örömet szerezhet a csillagjegy szülötteinek. Nagyon szeretik a szomorkás, különleges atmoszférájú könyveket, művészfilmeket, így egy válogatás ezekből szintén jó ajándék a Skorpiók számára. 

Nyilas (november 22. – december 21.): a kalandos

A csillagjegy szülötteinek szánt ajándékoknál már a csomagolásra érdemes nagy figyelmet fordítanunk, mivel náluk az öröm fele a papír letépéséből ered. Ugyanakkor arra is készüljünk fel, ha egy Nyilasnál nem talál célba az ajándékunk, nem rejti véka alá véleményét. Mivel nagyon szeretnek utazni, kirándulni a csillagjegy szülöttei, az ehhez szükséges felszerelések láttán biztosan nem reklamálnak, ahogy egy térkép vagy atlasz is jó ajándék lehet számukra. 

Bak (december 22. – január 19.): a karrierista

Minden olyan ajándéknak örülnek a csillagjegy szülöttei, amelyek kiemelik munkahelyi státuszát. Egy bőr laptoptáska a monogramjukkal, gravírozott töltőtoll és telefontok jó választás egy Baknak. Ám a csillagjegy szülötteinek remek humorérzéke is van, így egy összeállítás a kedvenc vígjátéksorozatukkal nyomott tárgyakból, vagy a munkájukkal kapcsolatos vicces utalásokat tartalmazó ajándék előcsalogathatja a jókedvüket a karácsonyfa alatt.  

Vízöntő (január 20. – február 18.): a technológia szerelmese

A csillagjegy szülöttei híresek kiszámíthatatlanságukról, sohasem tudhatjuk, mire készülnek a következő percben. Ám a kütyüket és készülékeket mindig nagyra értékelik. Ha valami személyesebbet szeretnénk a videójáték-konzolnál vagy tabletnél, készítsünk számukra digitális képkeretben egy összeállítást az elmúlt év legjobb pillanataival. És azt is jó, ha tudjuk, hogy talán a Vízöntő az egyetlen jegy a Zodiákusban, amelynek szülöttei valóban örülnek, ha zoknit kapnak karácsonyra. Főleg, ha azok színesek, mintásak és lehetőleg minél különbözőbbek.

Halak (február 19. – március 20.): az álmodozó

Minden olyan ajándék jöhet a Halak számára, amely kellően ezoterikus, misztikus és spirituális, és segít kiszakadni a nyers valóságból. Fürdősótól az illóolajokig, verseskötettől az ékszerekig, a Halak mindent értékel, aminek lelke van.

Olvass tovább!

Forrás: The Huffington Post
Fotó: Unsplash