A karácsony sztárja

2020. december 21. |

Az idei karácsony nem a nagyszabású partikról, sokkal inkább a meghitt, családi ünneplésekről fog szólni. Persze otthonra is kicsíphetjük magunkat.

Senkinek nem kell bemutatnunk a karácsony előtti napokat, hiszen a legtöbb háztartásban ez az időszak lázas sietségben telik. A feladatokat sokszor önmagunk elé helyezzük, így a sminkünk, a hajunk és az ünnepi szettünk megkomponálása mindig az utolsó pillanatra marad. Hát idén nem kell ennek így lennie.

Kincs a forgatagban

Az alkalmi szépítkezés során a legtöbb időt mindig a hajformázással töltjük, hiszen ilyenkor szeretnénk valami különlegesebb frizurával előrukkolni, ez viszont egy hosszabb, bonyolultabb folyamat – persze csak, ha nem a legszuperebb eszközt választjuk hozzá. A Dyson Airwrap™ hajformázójával ugyanis lerövidíthetjük a készülődést: segítségével gyorsabb és egyszerűbb lesz elkészíteni az ünnepi frizuránkat. És van ám más előnye is! A hagyományos eszközöktől eltérően, amelyek extrém hő segítségével formázzák a hajat, ez a készülék a légáram segítségével formázza a hullámokat, vagy akár a simára szárított frizurát is. Intelligens hőfokszabályozással rendelkezik, így tényleg soha nem melegíti túl a tincseinket, tehát megvédi őket a hőkárosodástól is. Nem lesz tőle csomós, gubancos a hajunk, mégis szupergyorsan elkészíthetjük vele a frizurát.

Szupererő

A márka a tőle megszokott mérnöki pontossággal alkotta meg ezt a hajformázóját is, hogy aztán tényleg a legjobb minőséget tudják nekünk garantálni. A Dyson Airwrap™ a Coanda-hatás néven ismert fizikai jelenség elvén működik, amelynek segítségével formázáskor a hajtincs rácsavarodik a hengerre, így tulajdonképpen a hosszadalmas kézi csavargatás, tekergetés helyett egyszerűen beszippantja, és pillanatok alatt (anélkül, hogy húzná a hajat) elkészíti a formázott fürtöket. A hajformázócsaládból ráadásul mindenki kiválaszthatja a hajtípusához ideális készüléket, így még akár ajándéknak is tökéletes lehet! Kiváltképp a Dyson Airwrap™ gyönyörű, copper színű limitált kiadása, amely csak és kizárólag az ünnepi időszakban kapható.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera