A karácsony sztárja

2020. december 21.
Az idei karácsony nem a nagyszabású partikról, sokkal inkább a meghitt, családi ünneplésekről fog szólni. Persze otthonra is kicsíphetjük magunkat.

Senkinek nem kell bemutatnunk a karácsony előtti napokat, hiszen a legtöbb háztartásban ez az időszak lázas sietségben telik. A feladatokat sokszor önmagunk elé helyezzük, így a sminkünk, a hajunk és az ünnepi szettünk megkomponálása mindig az utolsó pillanatra marad. Hát idén nem kell ennek így lennie.

Kincs a forgatagban

Az alkalmi szépítkezés során a legtöbb időt mindig a hajformázással töltjük, hiszen ilyenkor szeretnénk valami különlegesebb frizurával előrukkolni, ez viszont egy hosszabb, bonyolultabb folyamat – persze csak, ha nem a legszuperebb eszközt választjuk hozzá. A Dyson Airwrap™ hajformázójával ugyanis lerövidíthetjük a készülődést: segítségével gyorsabb és egyszerűbb lesz elkészíteni az ünnepi frizuránkat. És van ám más előnye is! A hagyományos eszközöktől eltérően, amelyek extrém hő segítségével formázzák a hajat, ez a készülék a légáram segítségével formázza a hullámokat, vagy akár a simára szárított frizurát is. Intelligens hőfokszabályozással rendelkezik, így tényleg soha nem melegíti túl a tincseinket, tehát megvédi őket a hőkárosodástól is. Nem lesz tőle csomós, gubancos a hajunk, mégis szupergyorsan elkészíthetjük vele a frizurát.

Szupererő

A márka a tőle megszokott mérnöki pontossággal alkotta meg ezt a hajformázóját is, hogy aztán tényleg a legjobb minőséget tudják nekünk garantálni. A Dyson Airwrap™ a Coanda-hatás néven ismert fizikai jelenség elvén működik, amelynek segítségével formázáskor a hajtincs rácsavarodik a hengerre, így tulajdonképpen a hosszadalmas kézi csavargatás, tekergetés helyett egyszerűen beszippantja, és pillanatok alatt (anélkül, hogy húzná a hajat) elkészíti a formázott fürtöket. A hajformázócsaládból ráadásul mindenki kiválaszthatja a hajtípusához ideális készüléket, így még akár ajándéknak is tökéletes lehet! Kiváltképp a Dyson Airwrap™ gyönyörű, copper színű limitált kiadása, amely csak és kizárólag az ünnepi időszakban kapható.

Promóció