Az Igazából szerelem szereplői ismét összeállnak – egy kvízre

2020. december 18.
Egy karácsonyi kvíz kedvéért áll össze ismét a kultikus karácsonyi film, az Igazából szerelem stábja. Ráadásul jó ügyet szolgálnak vele.

Ha megkérdezünk valakit, hogy mik a kedvenc karácsonyi filmjei, biztosan az első ötben lesz az Igazából szerelem. Az ikonikus mozi, amelyet 2003-ban mutattak be, nem csak az illusztris szereplőgárda miatt lett méltán sikeres: a történetvezetés és a film zenéje is kellett ahhoz, hogy mozitörténetet írjon.

igazabol-szerelem-karacsony-kviz

Az Igazából szerelem rajongói bizonyára örömmel hallják, hogy idén a szereplők egy ünnepi kvíz kedvéért ismét összeálltak, hogy ezzel gyűjtsenek adományokat a Comic Relief brit jótékonysági szervezet számára, amely gyermekeket támogat, hogy könnyebben elindulhassanak az életben, illetve mentális betegségekkel, magánnyal küzdő felnőtteket segít. 

Az Igazából szerelem karácsonyi kvízét Martine McCutcheon vezeti, aki a filmben Natalie-t alakította, de segédkezik kollégái közül többek között Bill Nighy, Keira Knigthley, Kris Marshall, Olivia Olson és Thomas Brodie-Sangster is. 

Ha ez nem lenne elég, az Igazából szerelem rendezője és a Comic Relief társalapítója, Richard Curtis igazi kulisszatitkokat is felfed a film készítéséről. A kvíz a comicrelief.com oldalról érhető el 2021. január 29-ig. 

„Egy ilyen nehéz év után mindannyiunknak jól jön egy kis szeretet, például egy kvíz formájában! – mondta Martine McClutcheon. – Újra a filmen gondolkodni tizenhét évvel a mozivásznon való megjelenése után, hihetetlenül izgalmas, és alig várom, hogy egy kis karácsonyt csempésszen az otthonokba, ahol együtt játszhatnak barátok és családok az ünnepek alatt.”

„Remek ünnepi időtöltés, ami visszarepít a kedvenc karácsonyi filmünk jelenteibe, és valóban kiderül, mennyire ismeri valaki az Igazából szerelem sztoriját. Sőt, van még néhány meglepetésünk is, amit azt hiszem, mindenki imádni fog!” – tette hozzá McClutcheon. 

Richard Curtis rendező pedig úgy nyilatkozott, hogy „ha nem lehetünk együtt karácsonykor a szeretteinkkel, reméljük, ez a kvíz akkor is segít vidámságot hozni az otthonokba, hogy onnan élvezhessük együtt a játék örömét”.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images