Szívmelengető monokróm karácsonyi sminkek

2020. december 17.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője erre a karácsonyra egy látványos, monokróm makeupválogatással készült nektek!

Az idei karácsony tudjuk, hogy más lesz. Nálunk a közel 30 fős, 4 generációs szenteste online, Zoomon keresztül fog zajlani, mert így tartjuk helyesnek. Vigyázunk a mamára és egymásra. A kollégáimmal is – ha az időjárás engedi – az idei karácsonyunk szabadtéren, termocuccba beöltözve, egy rövid, bensőséges, forralt boros mosolygásról fog szólni.

monokróm sminkekfotó: Jámbor Zsófia

Valahogy azt érzem, hogy a sok bizonytalansággal teli újratervezés, szomorúság, pánik és lemondás ellenére az idei ünnep meg fogja hozni azt az érzelmi többletet, amitől pozitív irányban is emlékezetes lehet. (Már ez a cikkírás is más, mint az eddigi években. Mert könnyes a szemem közben.)

Természetesen készülünk így is, talán sokkal átgondoltabban és mélyebbről, mint eddig. Vásárlós ajándékok helyett saját készítésű meglepetésekkel kedveskedünk. Valamint főzünk, sütünk, fát díszítünk, és persze idén is megadjuk a módját az ünneplésnek a külsőnkkel is.

Kattints tovább!

Mi ilyenkor a szűk, 3 fős családunkról fotót készítünk, ahol a kislányomból születése óta mindig egy kis angyalt varázsolok. Aztán beállítjuk időzítővel a kamerát a karácsonyfánk előtt, és katt. Igen, minden évben kitalálom, hogyan legyünk ünnepien szépek. Nekem ez gyerekkorom óta hozzátartozik a karácsonyhoz.

Idén kifinomult monokróm lookokkal szeretnélek inspirálni titeket a sminkelésre. Nincsenek túlgondolva, egyszerűen nagyszerűek. Kevés termék elegendő a megvalósításhoz, és nem nehéz az elkészítésük. Színezeteikben természetközeliek, textúrájukban visszafogottan gyöngyházfényűek. Az ünnepi hangulatot a különlegesen elhelyezett csillogó applikációk erősítik és teszik divatossá.

Íme, egy pár csodás look nektek:

Sokan vesztették el a munkájukat, hajszolják agyon magukat, depressziósak, magányosak vagy éppen elvesztettek valakit. Hogy miért érdemes még ebben a helyzetben is teret adni a szépítkezésnek? Sokszor hallom – és a saját tapasztalatom is az –, hogy az ember szíve könnyebben tud ünnepi hangulatba öltözni általa. Érzed, hogy élsz, és az élet valahogy megy tovább.

Békés karácsonyt mindenkinek!

fotó: Jámbor Zsófia, modell: Kapusi Kira, smink/styling: Gődény Csilla, haj: Lencsés Dóra

fotó: Jámbor Zsófia, modell: Tóth Eszter, smink/styling: Kürti Katalin, haj: Lencsés Dóra

fotó: Jámbor Zsófia, modell: Petra – Face Model Management, ruha: Sármán Nóra, smink: Páll Adrienn, haj: Lencsés Dóra

fotó: Jámbor Zsófia, modell: Franciska – Face Model Management, ruha: Home Of Fashion – Viwine, smink: Gaál-Varga Tímea – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra

fotó: Jámbor Zsófia, modell: Paulovicz Petra, smink/styling: Nagy Pálma, haj: Lencsés Dóra