Kiválasztásra került a Neutrogena nagykövete

2021. február 15.
Spilman Nóra lett a Neutrogena magyarországi nagykövete! Személyiségével, tudásával, a test- és lélek ápolása iránti elkötelezettségével lenyűgözte a Neutrogena szakmai zsűrijét, hogy első magyar nagykövetté válasszák.

A szerkesztő-riporter és műsorvezető Nórának saját műsora is van, a Testközelből, illetve YouTube-csatornáján keresztül ad életmóddal, szépségápolással, receptekkel és utazással kapcsolatos tippeket követőinek. Sikeres nő, aki viszont vallja: az eddig elért eredmények nem sokat jelentenének számára, és egyáltalán elérni sem sikerült volna őket, ha nem állnának mellette azok az emberek, akiket szeret.

neutrogena-sas

A Neutrogena idén indította el nagyköveti programját. Olyan hölgyet keresett, aki személyiségével, eleganciájával és kreativitásával be tudja mutatni a népszerű márka arc- és testápolási termékeit úgy, hogy azokat még szélesebb körben ismerjék és szeressék. Hatalmas volt az érdeklődés, a zsűrinek nem volt könnyű dolga kiválasztani a megannyi sokszínű jelentkező közül azt, aki a legjobban tudja képviselni filozófiájukat. Végül a miskolci bölcsész, médiaszakértő lány lett a befutó.

neutrogena-sas

Ez volt a tökéletes találkozás! A Neutrogena számára fontos volt, hogy egy olyan arcot találjon, aki tudja, hogy a szépség belülről fakad, és többet jelent pusztán a külső megjelenésnél. Olyan jelöltet keresett, aki érzékeny a környezetére és emellett az ismerőseivel, követőivel szívesen megosztja a szépségápolás minden csínját-bínját. Nóra a legjobb választás, hiszen ez a fajta szemlélet a missziója, munkájában és magánéletében is mindig ezt képviseli, ráadásul műsorvezetőként, adáskészítőként profin kezeli a közösségi tér minden szegletét. A nagyköveti program célja minél többeknek megmutatni, hogy a Neutrogenára mindenben számíthatnak, akár száraz, problémás vagy zsíros, esetleg idő koptatta bőrre keresnek megoldást.

Kövesd a Neutrogena Instagram-oldalát, és találkozz Nórával, akitől minden újdonságról információt kaphatsz!

Promóció