Kipróbáltuk: Helia D Professional Őssejtes kezelés

2019. július 12.
Nemrégiben nyitotta meg kapuit Budapesten a második Helia-D Professional szalon, mi pedig rögtön az első vendégek között próbálhattuk ki a márka egyik leghatékonyabb kezelését, az Argán Őssejtes arckezelést.

Mivel elmúltam már 35 éves – ami vízválasztónak számít az érett bőr meghatározásában – és az idő múlásának nyomai jobban meglátszódnak az arcomon, nagyon örültem annak, hogy egy olyan kezelésben volt részem, ami kifejezetten érett bőrtípusnak szól. A kozmetika ipar új szereplői, a növényi őssejtek több fronton is felveszik a harcot a bőröregedéssel: újraépítik a bőr szerkezetét, erősítik regeneráló képességét, növelik rugalmasságát, jelentősen lassítják az öregedési folyamatokat. Ezek az innovatív hatóanyagok hasonló genetikai információkat hordoznak magukban, mint az emberi őssejt, biztosítják a sejtek állandó megújulását. Kell ennél több ígéret egy szépülni vágyó nőnek?


A Helia-D Professional márka négyféle őssejtet használ fel a készítményeiben– alma, argán, feketenadálytő és nunatak – őssejtet, mindegyik más problémára jó. Ezekből három – alma, argán és nunatak – őssejt a kényeztető arckezelésekhez használt termékekben is benne van.

Miért pont az Argán Őssejtes kezelés?

Nagy rajongója vagyok az argánolajnak, ennek a multifunkcionális hatóanyagnak, ami fantasztikus arc-és testápoló, gyógyír a töredezett hajszálakra, és ápolja a repedezett körmöket is. A jó minőségű, tiszta argánolaj magában is csodákra képes, de hatóanyagként számtalan kényeztető kozmetikumban is megtalálható. Kíváncsi voltam arra, hogy a Helia-D Professional Argán Őssejtes kezelése tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeket és látványosan felfrissíti arcbőrömet.

Kényeztetés magas fokon

Egy Kényeztető Őssejtes arckezelésen vehettem részt, amelynek a fókuszában a maximális kényeztetés áll. A tágas, vadonatúj kezelő kabin letisztult stílusa, a készítmények textúrája, illata, a kozmetikus finom mozdulatai megadták az alaphangulatot. A bőrömet illatos tonikkal tisztították meg a rárakódott szennyeződésektől, majd egy enzimes peeling következett a mélyebb tisztítás érdekében. Ezután ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatták be az argán őssejtkivonatot, ami itt a bőr irha rétegében kezdte el kifejteni jótékony hatásait. A kezelés fénypontja a relaxáló arcmasszázs volt, simító és frissítő mozdulatok jól megkomponált keveredése, mely azontúl, hogy az újabb növényi hatóanyagokat dolgozta be az arcbőrbe, hihetetlen nyugtató hatással bírt testre és lélekre egyaránt. A kezelés végén a tükörből egy látványosan kisimult arc nézett vissza rám. A ráncaim elhalványultak, a bőröm visszanyerte elmosódott kontúrjait. S mivel szeretném, ha ez az eredmény hosszútávon is megmaradjon, megfogadtam a kozmetikus tanácsát és elhatároztam, hogy otthon is rendszeresen használom majd a márka Hyaluron Argán Őssejtes krémjét és szemkörnyékápolóját.

A kezelés ára: 14.500 Ft
További infó: www.heliadszalon.hu