Lángoló szenvedély akár évek múltán is

2021. március 17.
Tartsuk fenn a tüzet hosszú távú kapcsolatunkban is az illatok erejével!

Belegondoltál már abba, hogy az illatok mekkora szerepet játszanak életünkben? Sokszor lehet nem is sejtjük, hogy a bennünket körülvevő aromák, ruháink, otthonunk és parfümünk illata mekkora hatással van mindennapjainkra. Akár már kedvenc parfümünk reggeli illatfelhője is felidézheti legszebb emlékeinket, gondoskodhat jókedvünkről, energikusságunkról és hatással lehet vágyainkra, vonzalmunkra is. Az AVON szakemberei kihasználva az illatok eme különleges erejét alkották meg az Avon Attraction Desire illatpárt, amellyel a hosszú távú kapcsolatban élők szerelmét hivatottak megújítani, felturbózni az ellaposodott érzelmeket és újra tüzet lobbantani közöttük.

Avon parfüm

Sokunk legnagyobb álma, hogy rátaláljunk életünk szerelmére. Keressük, kutatjuk, sokszor fellángol és kihuny szerelmünk, mígnem rátalálunk arra, akivel leélnénk életünket. Ilyenkor halljuk a „Boldogan éltek, amíg meg nem haltak” végszót, arról azonban nem beszélünk, hogy sok-sok év múltán mit éreznek a párok, lángol-e még a kapcsolat. Higgyük el, teljesen normális, ha egy hosszútávú kapcsolatban előkerülnek a kérdések: Hol vannak a régi szép idők? Hova tűnt a szenvedély? A hosszú távú szerelmet és vonzódást sok minden befolyásolja életünk során, külsőnk változása, a megfelelő kommunikáció és testbeszéd mellett környezetünknek is, így például a bennünket körülvevő illatoknak is nagy szerepe van érzéseink, gondolataink és vágyaink alakulásában.

Avon parfüm

Az AVON legújabb Attraction Desire párosának egymással harmonizáló, mégis szenvedélyes feszültséget generáló illataival újra lángra lobbanthatjuk a tüzes szenvedélyt! Stimulálják az érzékeket és visszahozzák életünkbe a vágyakozást. Több, mint egy illatpáros, az izgalmas „tűz akkord” mámorító, füstölt cseresznyeelixírrel segít újra felszítani a vágyat kettőnk között.

Az Attraction Desire for Her parfüm táplálja a vágyakozás tüzét. A feketecseresznye csábító esszenciáját, érzéki arab jázmin és aranyló ámbra jegyeivel egészíti ki, amelyet ragyogó mandarinnal varázsol igazán különlegessé. Ez a mámorító női illat felerősíti bennünk az érzékiség vágyát, és a férfi illat közös jegyein keresztül vonzalmat kelt az Attraction Desire for Him kölni viselője felé.

Avon parfüm

Az Attraction Desire for Him kölniben is megjelenő feketecseresznye a férfiak vonzódásának felkeltése érdekében élénk bergamott és fűszeres kardamom illatjegyeivel komponál, amelyet a lágy nőszirom és izgalmas ámbra aromáival mélyít el. A mámorító férfi illat magabiztossággal ruházza fel viselőjét, és kölcsönös vonzalmat gerjeszt a női parfümpár érzéki elegyével.

A különleges parfümpárral csempésszünk újra szenvedélyt mindennapjainkba, és lobbantsuk lángra szerelmünket újra! Ne gondoljuk, hogy ami régi, az unalmas is, higgyük el, akár egy jól megválasztott illattal is felcsigázhatjuk érzékeinket!

Avon parfüm

(Promóció)

Olvasd el ezt is!