Perfect Play Kft.: egy életerős magyar vállalkozás, amely férfigondok miatt jött létre

2021. március 22.
A való életben a legtöbb férfi teljesen magára marad a szexuális problémáival. Ennek legfőbb oka a szégyenérzet. Tény és való: igencsak nehéz megnyílni a szakember (pl.: háziorvos, urológus, szexológus) előtt. Akár hosszú hónapok vagy évek is eltelnek, amíg a megoldás helyes útjára lépnek a férfiak. Ezt ismerte fel a Perfect Play Kft. alapító testvérpárosa, Biró Attila és Biró László. Ráadásul a maguk eszközeivel igen hathatós segítséget kínálnak férfi társaiknak.

Stressz? Teljesítménykényszer? Öregedő társadalom?

A férfiak természetüktől fogva büszkék és maguk akarják megoldani a problémáikat. Ez hatványozottan igaz a szexuális téren felmerülő nehézségekre is. Valljuk be, valahol meg lehet érteni őket. Ki szeret arról beszélni, ha valami nincs rendben az ágyban?

Biró Attila, a Perfect Play Kft. alapítója szerint számos tényező is közre játszhat a szexuális problémák számának növekedésében:

  • Munkahelyi és mindennapos élethelyzetekből adódó stressz;
  • Pszichés eredetű potenciaproblémák;
  • Szexfilmek túlzott térnyerése miatti teljesítménykényszer;
  • Cukorbetegség és érrendszeri problémák;
  • Öregedő társadalom.

Bárkit elérhet a merevedési gond

Attila egy közeli rokonánál 2011 környékén jelentkezett a merevedési zavar. Egy fiatal, 32 éves egészséges férfiről volt szó. A rokon két hosszú évig tartogatta magában a terhét, míg egy mély beszélgetés során megnyílt.

„Próbáltam neki segíteni, internetes fórumokat túrtam, szakirodalmat olvastam, beszéltem urulógussal és szexológussal is. Ezek során döbbentem rá, hogy mennyire sok embert érinthet ez a probléma. Akik hasonlóan magukban őrlődnek, megoldási alternatíva nélkül.”

Mi lehet a megoldás?

Ezt követően jött létre a Perfect Play Kft. 2012-ben. A cég alapfilozófiája egyszerű. Segíteni akarnak, és nem pedig eladni. A nehézségekkel küzdő férfiak pedig nagyra értékelik ezt a támogató hozzáállást.

A Perfect Play Kft. alapítói: Biró László és Biró Attila

Természetesen a valós segítséghez szükség van konkrétumokra is. Ezért egyedülálló megoldásfókuszú blogbejegyzések születtek többek merevedési zavar, korai magömlés és egyéb szexuális zavarok témakörében. A cikkek szerzője László, a testvérpár másik tagja.

A hasznos tartalmak mellett étrend-kiegészítő termékeket is forgalmaz a cég. A férfi szexualitás témakörben majd minden problémára kínálnak hatékony termékeket. Merevedési zavarok, korai magömlés, férfi termékenység fokozás, prosztatapanaszok, férfierő növelés és immunerősítés.

Promóció