Perfect Play Kft.: egy életerős magyar vállalkozás, amely férfigondok miatt jött létre

2021. március 22. |

A való életben a legtöbb férfi teljesen magára marad a szexuális problémáival. Ennek legfőbb oka a szégyenérzet. Tény és való: igencsak nehéz megnyílni a szakember (pl.: háziorvos, urológus, szexológus) előtt. Akár hosszú hónapok vagy évek is eltelnek, amíg a megoldás helyes útjára lépnek a férfiak. Ezt ismerte fel a Perfect Play Kft. alapító testvérpárosa, Biró Attila és Biró László. Ráadásul a maguk eszközeivel igen hathatós segítséget kínálnak férfi társaiknak.

Stressz? Teljesítménykényszer? Öregedő társadalom?

A férfiak természetüktől fogva büszkék és maguk akarják megoldani a problémáikat. Ez hatványozottan igaz a szexuális téren felmerülő nehézségekre is. Valljuk be, valahol meg lehet érteni őket. Ki szeret arról beszélni, ha valami nincs rendben az ágyban?

Biró Attila, a Perfect Play Kft. alapítója szerint számos tényező is közre játszhat a szexuális problémák számának növekedésében:

  • Munkahelyi és mindennapos élethelyzetekből adódó stressz;
  • Pszichés eredetű potenciaproblémák;
  • Szexfilmek túlzott térnyerése miatti teljesítménykényszer;
  • Cukorbetegség és érrendszeri problémák;
  • Öregedő társadalom.

Bárkit elérhet a merevedési gond

Attila egy közeli rokonánál 2011 környékén jelentkezett a merevedési zavar. Egy fiatal, 32 éves egészséges férfiről volt szó. A rokon két hosszú évig tartogatta magában a terhét, míg egy mély beszélgetés során megnyílt.

„Próbáltam neki segíteni, internetes fórumokat túrtam, szakirodalmat olvastam, beszéltem urulógussal és szexológussal is. Ezek során döbbentem rá, hogy mennyire sok embert érinthet ez a probléma. Akik hasonlóan magukban őrlődnek, megoldási alternatíva nélkül.”

Mi lehet a megoldás?

Ezt követően jött létre a Perfect Play Kft. 2012-ben. A cég alapfilozófiája egyszerű. Segíteni akarnak, és nem pedig eladni. A nehézségekkel küzdő férfiak pedig nagyra értékelik ezt a támogató hozzáállást.

A Perfect Play Kft. alapítói: Biró László és Biró Attila

Természetesen a valós segítséghez szükség van konkrétumokra is. Ezért egyedülálló megoldásfókuszú blogbejegyzések születtek többek merevedési zavar, korai magömlés és egyéb szexuális zavarok témakörében. A cikkek szerzője László, a testvérpár másik tagja.

A hasznos tartalmak mellett étrend-kiegészítő termékeket is forgalmaz a cég. A férfi szexualitás témakörben majd minden problémára kínálnak hatékony termékeket. Merevedési zavarok, korai magömlés, férfi termékenység fokozás, prosztatapanaszok, férfierő növelés és immunerősítés.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Kipróbáltuk az új Toyota Yaris Cross Hybridet autó

Kipróbáltuk az új Toyota Yaris Cross Hybridet

Fényterápia a hajnak fényterápia

Fényterápia a hajnak