Beauty Awards 2021: a La Roche-Posay és a Vichy nevezettjei

2021. április 06.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a La Roche-Posay és a Vichy nevezettjeit.

La Roche-Posay Hyalu B5 ampulla

La Roche-Posay Hyalu B5 ampulla

Bőrgyógyászok által is használt hatóanyagokkal telített ampullák, amelyek 7 napos feltöltő kúrát nyújtanak a kimerült arcbőrnek. 3-féle tiszta hialuronsavval, amelyek B5-vitaminnal és természetes kék rézzel kombinálva az arcbőr több rétegében képesek kifejteni bőrfeltöltő és regeneráló hatásukat.
A BŐRÁPOLÁS, szérum kategóriában lehet rá szavazni.

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic filler

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic filler
Ránctalanító szérum arcra és szemkörnyékre. Hialuronsav, Cg-vitamin, peptidek és vulkanikus eredetű Vichy Termálvíz koncentrált kombinációja, amely naponta kétszeri használattal pótolja a napi epidermális hialuronsav-vesztés 100%-át. Illatanyag-, szilikon- és alkoholmentes összetétel.
A BŐRÁPOLÁS, gyógyszertári öregedésgátló arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M öko tubus

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M öko tubus
A Lipikar AP+M testápoló balzsam ökológiai tanúsítvánnyal rendelkező kartonpapír alapú tubusban is kapható, amely a klasszikus tubusnál 16%-kal kevesebb műanyagot használ fel úgy, hogy a formula tisztasága és biztonsága továbbra is garantált a száraz, érzékeny, akár ekcémára hajlamos bőrűek részére.
A GO GREEN, legzöldebb csomagolás kategóriában lehet rá szavazni.

La Roche-Posay Anthelios környezettudatos hidratáló tej SPF 50+

La Roche-Posay Anthelios környezettudatos hidratáló tej SPF 50+

Nagyon magas UVB- és széles spektrumú UVA-védelem, amely tiszteli a bolygót. Úttörő a papíralapú, környezettudatos napvédő kiszerelések között. 45%-kal kevesebb műanyag felhasználás. Víz- és izzadságálló, nem hagy fehér nyomokat. Illatanyagmentes. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött.
A BŐRÁPOLÁS, gyógyszertári naptej kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció