Új szépségfegyver az allergiára hajlamos bőrre

2020. április 01. |

Az extrán érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek száma napról napra nő a világban. Ezt szem előtt tartva fejlesztette ki legújabb, a problémát kezelő és a bőrt egyszerre szépítő szérumát a La Roche-Posay.

Az előfordulások növekedésével az allergiák egyre több embert érintenek világszerte. Míg az okok általában változók (a környezeti hatásoktól – mint a légszennyezés – az életmódbeli változásokon át a genetikai okokig sok minden okozhatja), a legtöbb allergiás esetnek (akár 89%) közvetlen hatása van a bőrre. De lássuk, pontosan milyen formában mutatkozik is ez meg az érintett bőrtípusokon. Pirosság, kellemetlen bőrérzet, fájdalom, viszketés, de a teljes életminőség romlása is előfordulhat.

A La Roche-Posay az allergiás, érzékeny bőr témában abszolút a befutó kategóriában helyezkedik el, termékskálájukon rengeteg, a szenzitív bőrt kezelő termékkel. Legújabb nagy dobásuk egy speciális szérum, amely úgy tűnik, folytatja a márka elkötelezettségét e téren, hogy jobb életet kínáljon az érzékeny bőrűeknek, megnyugtassa és védelmezze az allergiára hajlamos bőrt.

Új büszkeségüket az ikonikus Tolériane termékcsaládban hozták ki, mégpedig Tolériane Ultra Dermallegro (20 ml, 8 799 Ft) néven. A szérum a márka első koncentrált arcápoló széruma, hatásossága pedig a neurosensine hatóanyagban rejlik. Erőt adó cseppjei az allergiára hajlamos bőrön bizonyított hatékonysággal teljesítenek, még az extrán érzékeny bőrűek esetében is. A tavaszi szezonra időzített újdonság várhatóan április közepétől lesz elérhető a gyógyszertárakban.

Olvastad már?

Az érzékeny bőr, és ami mögötte van

Az érzékeny bőr, és ami mögötte van

Friss, márciusi lapszámunk szépségrovatában egy jelenségről is olvashattok, amely arról szól, miként és miért is virágzott így ki az érzékeny bőrre kínált szépségtermékek piaca.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség