Új szépségfegyver az allergiára hajlamos bőrre

2020. április 01.
Az extrán érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek száma napról napra nő a világban. Ezt szem előtt tartva fejlesztette ki legújabb, a problémát kezelő és a bőrt egyszerre szépítő szérumát a La Roche-Posay.

Az előfordulások növekedésével az allergiák egyre több embert érintenek világszerte. Míg az okok általában változók (a környezeti hatásoktól – mint a légszennyezés – az életmódbeli változásokon át a genetikai okokig sok minden okozhatja), a legtöbb allergiás esetnek (akár 89%) közvetlen hatása van a bőrre. De lássuk, pontosan milyen formában mutatkozik is ez meg az érintett bőrtípusokon. Pirosság, kellemetlen bőrérzet, fájdalom, viszketés, de a teljes életminőség romlása is előfordulhat.

A La Roche-Posay az allergiás, érzékeny bőr témában abszolút a befutó kategóriában helyezkedik el, termékskálájukon rengeteg, a szenzitív bőrt kezelő termékkel. Legújabb nagy dobásuk egy speciális szérum, amely úgy tűnik, folytatja a márka elkötelezettségét e téren, hogy jobb életet kínáljon az érzékeny bőrűeknek, megnyugtassa és védelmezze az allergiára hajlamos bőrt.

Új büszkeségüket az ikonikus Tolériane termékcsaládban hozták ki, mégpedig Tolériane Ultra Dermallegro (20 ml, 8 799 Ft) néven. A szérum a márka első koncentrált arcápoló széruma, hatásossága pedig a neurosensine hatóanyagban rejlik. Erőt adó cseppjei az allergiára hajlamos bőrön bizonyított hatékonysággal teljesítenek, még az extrán érzékeny bőrűek esetében is. A tavaszi szezonra időzített újdonság várhatóan április közepétől lesz elérhető a gyógyszertárakban.

Olvastad már?