A nyár legjobb sminkújdonságai

2021. május 19.
A nyarat több okból is nagyon szoktuk várni, de szépségrajongóként jó eséllyel az ilyenkor tömegesen érkező smink- és arcápolási újdonságok is csak tovább fokozzák az izgalmat. A mostanában debütáló dekorkozmetikumokból szüreteltük le néhány kedvencünket nektek!

Teltebb és fényes ajkak

Két gigabevezetéssel is jelentkezik az új szezonban a Chanel szépségfronton, amiről muszáj beszélnünk. Az egyik, hogy az új Rouge Coco Bloom kollekció egészen innovatív formulával büszkélkedhet, amelyet a márka japán kutatólaborjában fejlesztettek ki. A Lily-Rose Depp nevével futó kampány rúzsainak formulája szuperpigmentált, tápláló összetevőkkel felturbózott, és három dolgot garantál: gazdag színt, tartósságot és kiemelkedő ragyogást. Mi igazából az összes árnyalatot imádjuk, úgyhogy egy szép csoportképpel illusztráljuk a nyár egyik legszebb újoncát.

nyari-szepseg-ujdonsagok

A márka zöldhajtásaiból megemlítenénk még a Chanel Les Beiges Water-Fresh Tint alapozót is. Egészen könnyed és természetes, „bőrhatású” alkotás. Lényegében egyfajta hibrid: egy színezett hidratáló és egy meseszép fényt adó, könnyed alapozó között mozog. MicroFluidic technológiával készült, vagyis 75 százalékban vízből áll. Üvegbe zárt üdeség.nyari-szepseg-ujdonsagok

Álomszép tervezői sminkkollekció

A L’Oréal Paris egészen nagyot dobbantott idén: egy fantasztikus tervezői együttműködésnek köszönhetően nemrég bemutatták a L’Oréal Paris X Elie Saab exkluzív sminkkollekciót, amely az egyik legszebb, itthon is elérhető kollaboráció idén.

nyari-szepseg-ujdonsagok

A széria „egyesíti magában a női erőt és az eleganciát”, ahogyan pedig maga a dizájner fogalmaz: „Mindig is az volt a szenvedélyem, hogy a nők szépnek érezzék magukat, és a sminkkel csupán természetes szépségüket hangsúlyozzák ki.” A dekorkozmetikai sorozat csupa varázslatos, elegáns darabot tömörít, amiből nekünk a szemhéjpaletta és az ajakfények a szívünk csücskei.

nyari-szepseg-ujdonsagok

Zölden igéző szemek

A francia Yves Saint Laurent divatház szépségszegmense is igen aktív, az Eye Event keretében több gyönyörű sminktermékkel is kijöttek: a Crush Mono egyrészes szemhéjpúdereket, a krémes textúrájú Crushliner szemceruzákat és a hihetetlenül pigmentált Couture Colour Clutch szemhéjpalettákat állították reflektorfénybe azoknak a sminkmániásoknak, akik idén nyáron az igéző szemsminkekre mennének rá. A júniusban debütáló újdonságok közül a zöld szemceruza nálunk biztosan helyet kapna a neszesszerben.

nyari-szepseg-ujdonsagok

Le a zsírosan fénylő arcbőrrel!

A kombinált vagy zsíros bőrűek jól ismerik azt a jelenséget, amikor reggel gondosan arcot mosnak, esetleg feltesznek egy könnyű sminket, majd 1-2 óra múlva már fénylik az arcuk, akár csak a T-vonalban, akár mindenhol. Persze a napsütés és a hőség is erőteljesen hozzájárul ehhez a jelenséghez, ezért a tavaszi–nyári időszakban tökéletes választás lehet a Vichy Normaderm Phytosolution mattító arcpermet (100 ml, 6499 Ft). Hűséges nyári társ, ha olyan jobbkezet keresel, ami nemcsak felszívja a felesleges faggyút, de tartósan mattít is. A legjobb, hogy ráadásul napközben, a sminkre is fújhatod.

nyari-szepseg-ujdonsagok

A szépítő alvás éjszakai hőse

De nem csak nappali, kifejezetten éjszakai permetet is találunk a legizgalmasabb arcápolási és dekorkozmetikai újdonságok között. Az Omorovicza Magyar Királynő éjszakai permete (22 500 Ft) több szimpla kényeztető luxusterméknél, jótékony hatású összetevőkkel és levendulakivonattal segíti az arcbőr éjszakai megújulását. Hogy pontosan hogyan is alkot nagyot ezen a téren? Nyugtató levendulaolajat, antioxidánsokban gazdag melatonint és kannabidiolt tartalmaz, ezek zseniális kombinációja pedig látványosan elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását, megnyugtatja az irritált bőrt. Védelem fronton is nagyon tud az újdonság: a mindennapi környezeti hatásokkal szemben hatásosan óvja a bőrt, miközben felveszi a harcot a szabadgyökök káros hatásai, így a kék fény ellen is.nyari-szepseg-ujdonsagok

Ragyogj úgy, mint a naplemente!

Különösen a nyári napokon – és gyakran napnyugta előtt – van az a különleges óra, amikor a fény mindent megszépít, és gyengéd szűrőként telepszik az egész világra: a természet saját Instagram-filtere. Az Essence the glowin’ golds trendkiadását ez a fény ihlette, a cél a különleges sminksorozattal pedig nem más volt, minthogy ezt a ragyogást mi magunk is „elkészíthessük”. A kollekció lényegében egy ragyogó szűrőként működik, napsütötte arcszínt biztosítva, mindezt sok hasznos bőrápolási összetevővel. A mi kedvencünk a sorozatból (testgél, dúsító szempillaspirál, bronzosító, stb.) a C-vitaminos, préselt Golden Days Ah highlighter (1249 Ft). Nemcsak gyönyörű csillogást kölcsönöz, de C-vitaminnal is dúsított a nagyobb ragyogás érdekében. Az állaga pedig szuper puha, erősen pigmentált és könnyen keverhető.

nyari-szepseg-ujdonsagok

Maszk alatt is bombabiztos alapozó

Az érintésálló Avon True Power Stay (3800 Ft) alapozókkal maszkviselés esetén sem lehet mellényúlni, legfeljebb az árnyalatokkal hibázhatunk. Illetve azokkal sem, mert a márka most további két új árnyalattal izmosította a sorozat összlétszámát. Azoknak lesz tuti választás, akik a legbiztosabb sminktermékeket keresik, azokat, amik nem kenődik el, maszk alatt is biztosan tartanak, és közepestől egészen a teljes fedésig építhetők. Nagy előnye, hogy mindemellett egészen friss hatású, ráadásul szépen bírja a hőséget, a párát és a rohanást anélkül, hogy elnehezítené arcunkat. Könnyű formulájának köszönhetően bőrünk szabadon lélegezhet.

nyari-szepseg-ujdonsagok

Erőszakmentes, dúsító szempillaspirál

A brit márka sem nagyon pihen, az új szezonra a sminkpalettáját erősítve jött ki egy újdonsággal, mégpedig a természetes és éjfekete Lush Lashes szempillaspirállal (5990 Ft). Ráadásul nemcsak gyönyörűen kiemeli a pillákat, de szuper összetevőinek köszönhetően táplálja is azokat. Ráadásul alacsony tartósítószer-tartalmú, ami pedig a további belső értékeit illeti: kondicionáló kókuszolaj és a védelmező gumiarábikum kapott helyet az összetevők között. Ezek együtt védőréteggel vonják be a szempillákat, egyenként emelve ki őket, és egész nap a helyükön tartva a pigmenteket. Így csökkentve a nem kívánt maszatolódást.

nyari-szepseg-ujdonsagok

Láttad már?


beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!