Öregedésgátló arckrémbe ágyazott pigment- és UV-védelem a Vichytől

2020. május 14.
Menthetetlenül beindult a nyári újdonságok bemutatásának szezonja. Ezen a héten a Vichy jött egy olyan arcápoló újdonsággal, a Liftactive Collagen Specialist SPF25-tel, amely egészen komplex a maga nemében.

A napsugárzás hatása a bőrünkön az egyik legnagyobb ellenség a kollagénnel szemben. A nap által kibocsátott UVA- és UVB-sugarak számunkra láthatatlanok, ártalmas hatásai azonban bőrünkön annál láthatóbbak lehetnek. Ezt felismerve és szem előtt tartva jött ki idén tavasszal a Vichy egy olyan új arcápoló formulával, amelyre mi is felkaptuk a fejünket. A hatékony anti-aging formula és a széles spektrumú UVA/UVB-védelem kombinációjaként dobják piacra a Liftactiv Collagen Specialist SPF25 arcápolójukat (12 999 Ft) , ami egészen sokoldalú tudással bír. Lássuk, mi mindennel is.


A márka új büszkesége korrigálja és megelőzi az UV-sugárzás okozta kollagénhiány bőrön látható jeleit: csökkenti a ráncokat és a pigmentfoltokat, miközben ténylegesen üdévé varázsolja a bőrt. Az okos formulát mindemellett sikerült egy meglepően könnyű textúrába rejteniük, amely azonnal hidratál és táplál.

Mindennapi védelem az UV-sugárzás ellen

A komplex öregedésgátló arckém erőssége a beépített fényvédelem mellett, hogy segít kiegyenlíteni a kollagénhiány jeleit a bőrön. A bőr saját kollagéntermelésének serkentésével segít csökkenteni a bőröregedés látható jeleit, vagyis lecsupaszítva, szépen megbirkózik a ráncok, a feszességvesztés, a kontúrvonalvesztés és a pigmentfoltok problémakörével. Ami pedig a tartalmát illeti: biopeptideket, Cg-vitamint, hialuronsavat, glikolsavat, pheresorcinolt, vulkanikus eredetű Vichy termálvizet és széles spektrumú UVA- és UVB-fényszűrőt épített bele a Vichy az új csodakrémbe.

Azért a különleges hermetikus csomagolás is érdemel egy mondatot, hiszen ezzel biztosítják a hatóanyagok megőrzését. A pumpa pedig lehetővé teszi az utolsó csepp elhasználását is, valamint a precíz adagolást az érzékeny bőrűek számára. Igazi sokoldalú zseninek ígérkezik azok számára, akiknek nemcsak a napi bőrápolás, hanem a fényvédelem és az anti-aging is fontos.

Olvastad már?